General rus obez, de 67 de ani, trimis de Putin pe frontul din Ucraina. Are 130 de kg, mănâncă cel puțin 5 mese pe zi și bea multă vodcă - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general în retragere obez, în vârstă de 67 de ani.

Vladimir Putin l-a chemat pe un general obez de la pensie ca să preia comanda forțelor în Ucraina, după ce a pierdut în război mai mulți comandanți de top, scrie Daily Mail.

Generalul Pavel, în vârstă de 67 de ani, a fost chemat de acasă, fiind nevoit să își lase viața sa confortabilă din suburbiile Moscovei pentru a merge în primele linii ale frontului din estul Ucrainei. El va prelua acum conducerea forțelor speciale ruse care operează în regiune, după ce fostul comandant al unității a fost grav rănit într-o lovitură de artilerie. Veteran al invaziei nefaste a Afganistanului de către Uniunea Sovietică în anii 1980 și membru al forțelor speciale ale Rusiei, generalul Pavel se pensionase din armată în urmă cu cinci ani.

Generalul Pavel are 130 de kg, mănâncă cel puțin 5 mese pe zi și bea multă vodcă

Se pare că pentru revenirea sa au fost create haine de armată la comandă, asta pentru că omul este atât de gras încât nu încape în nicio uniformă standard. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul trebuie să poarte două veste antiglonț pentru a se asigura că pieptul său este protejat împotriva gloanțelor. Generalul Pavel ar avea aproximativ 130 de kilograme. 

În plus, se spune că generalul Pavel mănâncă cel puțin cinci mese pe zi și bea zilnic câte un litru de vodcă.

O sursă a spus aseară pentru Daily Star Sunday: "Putin acum răzuiește butoiul".

"Cei mai mulți dintre comandanții săi cei mai buni și întăriți în luptă au fost uciși sau răniți în lupta în Ucraina, așa că el recurge la trimiterea pe front de ofițeri de rang secund, care nu rezistă foarte mult. Putin este ca un șef al mafiei căruia nimeni nu poate refuza să se supună. Dacă un general în pensie primește un mesaj de la Putin spunând că mama Rusia are nevoie de tine pentru a lupta în Ucraina, nu poți face mare lucru.", a mai spus sursa.

Putin și-ar fi demis unul dintre cei mai importanți generali

În ciuda faptului că a capturat orașul-cheie Severodonețk, au existat rapoarte conform cărora Putin și-a demis generalul numărul unu în Ucraina, aparent din cauza ritmului prea lent al forței primare a armatei ruse de a anexa Donbasul.

Demiterea generalului Alexander Dvornikov, despre care se zvonește că este un bețiv care nu are încrederea ofițerilor săi, marchează încă o schimbare majoră a structurii de comandă a lui Putin și o accentuare a frustrării dictatorului față de evoluția invaziei din Ucraina despre care el o presupunea că se va termina cu succes în doar patru zile.

Dvornikov, cunoscut drept ”Măcelarul din Alep” pentru distrugerea aeriană a celui mai mare oraș din Siria în 2015, ar fi cel de-al șaptelea general pe care Putin l-ar fi demis de la începutul invaziei din Ucraina. Alți paisprezece generali ruși ar fi fost uciși în războiul din Ucraina, dar și mai mulți comandanți de top.

VEZI ȘI: Putin l-a schimbat pe generalul Dvornikov. De ce este nemulţumit

Putin și Șoigu, înjurați de doi colonei ruși, după eșecul din Ucraina. "Nenorocitul de Putin" / "Un măscărici"

Reamintim că doi colonei ruși în serviciu au fost interceptați în timp ce îl criticau dur pe Vladimir Putin și pe ministrul său al Apărării, Serghei Șoigu, din cauza eșecului din Ucraina.

Izbucnirile lor, dintr-un apel privat, arată o profundă divergență între personajele-cheie ale războiului din țara vecină. Putin este învinuit de către cei doi colonei că nu a atacat parlamentul ucrainean și alte puncte-cheie ale puterii de la Kiev, în timp ce Șoigu este criticat pentru incompetența sa militară. În plus, aceștia sugerează că armata rusă a suferit pierderi devastatoare în Ucraina, care nu au fost recunoscute oficial de autoritățile de la Moscova.

Cei doi ofițeri interceptați de serviciile secrete ucrainene sunt coloneii Maxim Vlasov, în vârstă de 42 de ani, și Vitali Kovtun, în vârstă de 47 de ani, potrivit sursei citate, iar interceptarea a fost întâi făcută publică de Radio Svoboda. Discuția dintre cei doi este plină de înjurături, astfel încât nu a putut fi redată cuvânt în cuvânt, din cauza limbajului prea vulgar. Vezi AICI ce au spus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel