Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 06 noi 2020 / 17:45
Florian Bodog şi Pavel Popescu, ceartă ÎN DIRECT. "Câţi oameni trebuie să mai moară?" / "Nu mă provocaţi!"
Deputatul PNL Pavel Popescu şi senatorul PSD Florian Bodog au avut un schimb aprins de replici în direct, cu privire la vaccinul anti-COVID-19. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi. 

Florian Bodog: Vaccinarea trebuie să fie gratuită şi sunt foarte mirat că dl Popescu a spus că acest Guvern gestionează responsabil pandemia, chiar în ziua în care am trecut de 10.000 de cazuri. E necesar ca toată populaţia să aibă acces la vaccin şi să fie acordat gratuit tuturor celor care îşi doresc, pentru că vaccinarea nu este obligatorie. Cea mai bună campanie pe care o avem pentru promovarea vaccinului este legată de numărul de morţi şi numărul de infectări zilnice din România. Se pare că lucrurile au scăpat de sub control şi că Guvernul are alte priorităţi, nu gestionarea pandemiei. 

Pavel Popescu: Vreau să îi dau replica dlui ministru, tocmai pentru că nu voiam să politizez acest subiect. Credeam că e o discuţie strict pe vaccin, dar se pare că dl ministru nu scapă de metehnele vechi. Din păcate, pot să vă spun că discuţia este mult mai complicată decât spune dl ministru. În niciun caz nu trebuie să ajungem în punctul în care să dăm vina pe Guvern, cum se face în zilele astea. 

Florian Bodog: Atunci să dăm vina pe cine? Pe populaţie? Credeţi că e mai bine să dăm vina pe români? Câtă lume trebuie să mai moară ca aceşti domni, Iohannis şi Orban, să plece? 

Pavel Popescu: Vă rog să nu mă provocaţi. Câţi oameni mai trebuie să moară ca dvs să mergeţi în faţa Parlamentului şi să nu mai facă colegii scut în faţa dosarului penal pe care îl aveţi? 

Cătălina Porumbel: Domnilor, discutăm despre un subiect mult prea important ca să auzim teme de campanie. 

Florian Bodog: Când nu aveţi argumente, atacaţi la persoană. 

Pavel Popescu: Nu, dvs aţi atacat la persoană! 

Florian Bodog: În această perioadă, oamenii mor, din cauza Guvernului incompetent al PNL-ului. 

Pavel Popescu: Cu siguranţă, dacă aţi avea puţină moralitate, nu aţi veni la televizor să daţi sfaturi. 

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro