Fiul lui Rudy Giuliani spune că este ”implicat în politică de 5 decenii”, deși el are doar 35 de ani
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video: Newsmax
Captură video: Newsmax
Andrew Giuliani, fiul lui Rudy Giuliani, susține că este implicat în politică de 5 decenii, deși el are doar 35 de ani.

Andrew Giuliani, fiul lui Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și actualul avocat personal al lui Donald Trump, afirmă că este implicat în politică de 5 decenii, deși el are doar 35 de ani, scrie Business Insider.

Andrew Giuliani a anunțat săptămâna aceasta că va candida pentru funcția de guvernator al statului New York și a fost întrebat în cadrul unui interviu acordat Fox News despre experiența sa în politică. El a lucrat la Casa Albă în timpul administrației președintelui Donald Trump dar nu a fost ales niciodată pentru o funcție publică.

„Dintr-o perspectivă privind experiența, chiar dacă am 35 de ani trebuie să vă amintiți că am petrecut 32 de ani, părți din 32 de ani, în politică și guvern. Sunt singurul candidat de până acum care a petrecut în mod real 5 decenii în politică.”, a declarat Giuliani în cadrul  interviului.

VEZI ȘI: Investigatori federali au percheziţionat apartamentul lui Rudy Giuliani şi au confiscat dispozitive electronice

El a repetat afirmația într-un interviu acordat Newsmax, spunând: „Am petrecut părți din cinci decenii diferite în politică, 32 de ani în politică. De la a vedea cum a fost schimbată Primăria până la a lucra în Casa Albă cu cei mai buni CEO din Statele Unite”, sugerând că și-a început viața politică când avea doar 3 ani.

Giuliani, care s-a născut în 1986, pare să se fi referit la ceea ce a trăit în anii 1980, 1990, 2000, 2010 și 2020. Tatăl său, Rudy, a candidat pentru primăria din New York în 1989 - când Giuliani avea 3 ani și a fost ales primar în 1993.

VEZI ȘI: Donald Trump, RUPTURĂ de avocatul Rudy Giuliani. Nu mai este reprezentantul său legal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel