Fiica secretă a lui Putin, criticată dur pentru invazia Rusiei în Ucraina. "Are un tată nebun” - FOTO / VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Fiica secretă a lui Putin este criticată dur pentru invazia Kremlinului în Ucraina.

Fiica secretă a lui Vladimir Putin este criticată pe rețelele ei de socializare, după invazia sângeroasă a Ucrainei de către Rusia. Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, studentă în Sankt Petersburg, este fiica secretă a liderului de la Moscova și a primit mesaje dure din partea internauților revoltați de atrocitățile pe care le comite armata liderului de la Kremlin, scrie Mirror.

„Stai în buncăr? Ca un șobolan?”, este unul dintre mesaje.

Alții au criticat-o pentru că se bucură de un stil de viață scump, în timp ce acțiunile lui Putin provoacă mii de morți și suferință pentru milioane de oameni.

Luiza, fiica unei femei de serviciu cu care ar fi fost Putin



Luzia este fiica unei femei de serviciu devenită multimilionară, Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, care este acum coproprietar al unei mari bănci rusești. Svetlana deține un conac de 3,1 milioane de lire sterline din Monaco. Ea nu a comentat afirmațiile conform cărora fiica ei este fata lui Vladimir Putin. Putin nu a recunoscut-o niciodată public pe Luzia ca fiind fiica sa.

VEZI ȘI: Putin, GENEROS cu femeile din viața lui. Au primit AVERI impresionante. Svetlana, avansată de la femeie de serviciu la acționar al Băncii Centrale a Rusiei - FOTO/VIDEO

Luiza, care are 84.000 de abonați pe Instagram, a încetat să mai posteze public în urmă cu cinci luni, declanșând suspiciunea că Putin i-ar fi spus să stea departe de ochii lumii. Cu toate acestea, contul ei ar fi fost vizibil în urmă cu câteva zile, iar un comentariu de pe Instagram-ul tinerei de 18 ani spune că este „fiica unui criminal, criminal de război, psihopat și dependent de droguri”. Totuși, acum acest cont nu mai poate fi găsit pe rețeaua de socializare, posibil să fi fost șters, după ce Luiza a apărut din nou în atenția presei.

Unii au sărit în apărarea fetei

Multe comentarii includeau steagul ucrainean albastru și galben, iar unul purta mesajul: „Națiunea rusă trebuie să se ridice împotriva acestui dictator. Nu vrei să ai nimic de-a face cu el.”

Dar, în timp ce mulți au criticat-o, unii comentatori au apărat-o, unul spunând: „Nu o judeca... nu este vina ei”.

Un altul a scris: „Nu poate face nimic pentru că are un tată nebun”.

Putin are oficial două fiice de la fosta sa soție Ludmila, fosta primă doamnă a Kremlinului. La fel, niciunul dintre ei - doctorul Maria Vorontsova, 36 de ani, genetician, și Katerina Tikhonova, 35 de ani, dansatoare devenită matematiciană, nu a comentat războiul din Ucraina. Putin ar fi ordonat familiei sale să se ascundă într-un buncăr din Siberia.

VEZI ȘI: Putin și-ar fi ascuns familia într-un oraș subteran din Siberia, conceput pentru a supraviețui unui război nuclear - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel