FC U Craiova - FCSB. Jucătorul care l-a impresionat pe Becali: Cu el în teren sunt mai sigur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FC U Craiova - FCSB. Jucătorul care l-a impresionat pe Becali: Cu el în teren sunt mai sigur
FC U Craiova - FCSB. Jucătorul care l-a impresionat pe Becali: Cu el în teren sunt mai sigur
FCSB a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.

Octavian Popescu (4), Joyskim Dawa (26) au marcat golurile vicecampioanei. Echipa antrenată de Nicolo Napoli şi-a creat mai multe situaţii de gol, dar a suferit la finalizare. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Sekou Sidibe (76), care a trimis mingea în bară.

Aceasta este a doua victorie consecutivă a roş-albaştrilor în campionat cu Mihai Pintilii pe banca tehnică, după demisia lui Nicolae Dică. FC U Craiova a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie în campionat, două egaluri şi şase înfrângeri, ultimele trei consecutive. FC U 1948 Craiova - FC FCSB 0-2 (0-2), Stadion Ion Oblemenco - Craiova

Au marcat: Octavian Popescu (4), Joyskim Dawa (26). Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Dima Iulian (Bucureşti) Arbitru video: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitru asistent video: Andrei Constantinescu (Bucureşti) Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF.

Gigi Becali a anunțat imediat după meci că nu și-a pierdut răbdarea cu unul dintre fotbaliștii transferați în vară.

"E valoros (n.red. Omrani), dar mi s-a părut mai bun David Miculescu decât el! Pe postul de atacant. Nu pierde mingea, mi-au plăcut ideile lui de joc, pasele lui de fotbalist. Stabil, fără emoții, fără teamă, calm, exact ce trebuie să facă un fotbalist.

Omrani nu are realizări și nici Miculescu nu are, dar totuși cu el în teren sunt mai sigur. Omrani le-a pierdut pe toate! Să nu credeți că mi-am pierdut încrederea în Omrani, îl aștept să fie cel pe care l-am vrut de cinci ani", a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Gigi Becali, convins că Rapid nu poate câştiga titlul în Superligă: Să nu creadă că merge aşa la fotbal

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, este convins că, pentru moment, Rapid Bucureşti nu poate lua titlul în Superligă. 

"El, fiind om de afaceri, are încredere în ceea ce face el, numai că el nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu aia din târg. Dacă chiar vrea și zice cum zice el… El crede că vine el că ia campionatul că zice «că sunt eu deștept». Nu ești iluzionist. Păi, bă, bagă bani dacă vrei să iei campionatul. Nu poți să iei campionatul așa că… Nu vreau să spun mai multe. Lui Șucu pot să îi spun că îl cunosc și nici nu se supără că e un om deștept. Să nu creadă că merge așa la fotbal, am câștigat 2-3 meciuri… Ca să câștige campionatul, trebuie să bage bani, să ia jucători. Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani.

Singurul om care poate câștiga campionatul fără investiții e Hagi, pentru că e el pe margine și când e el pe margine e magie, pentru că le sfârâie călcâiele de frică. Sunt acolo vreo 4-5 jucători care au fost refuzați de noi și are 16 puncte avans. El face, Gică, și muncește numai că dacă Doamne ferește nu o să îl mai aibă pe Alibec… că el face tot. Nu o să mai poată să câștige așa meciurile… El rezolvă toate, Alibec. Cine poate să facă cu Alibec decât Hagi? Poate să îi spună cineva să aibă 70 de kg? Nu face”, a spus Gigi Becali, citat de Prosport. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel