Eurovision 2021. Franţa, precizări despre o posibilă plângere împotriva Italiei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Eurovision 2021. Sursă foto: Youtube
Eurovision 2021. Sursă foto: Youtube
Franţa, care a pierdut în faţa Italiei la Eurovision 2020, a explicat dacă va depune sau nu plângere împotriva trupei Manskin.

Franţa, care s-a clasat pe locul al doilea la concursul Eurovision 2021, "nu are intenţia de a depune o plângere", în condiţiile în care trupa câştigătoare Manskin, reprezentanta Italiei, se află în mijlocul unei controverse, a declarat luni Delphine Ernotte, directoarea grupului France Télévisions, responsabil cu delegaţia franceză, relatează Agerpres, citând AFP.

 

Solistul trupei Manskin, acuzat de consum de droguri



Damiano David, solistul trupei italiene Manskin, care a câştigat cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision, se va supune unui test antidrog după un videoclip devenit viral. Filmat în timpul ceremoniei, Damiano David poate fi văzut, fără ca imaginile să fie foarte clare, într-o postură considerată de unii internauţi suspectă, el părând că prizează cocaină. Solistul italian neagă aceste acuzaţii.

"Oricare ar fi rezultatul testului, Franţa nu are intenţia de a depune o plângere", a dat asigurări Delphine Ernotte. "Votul este extrem de clar în favoarea Italiei. Nu şi-a furat victoria şi asta contează", a mai spus ea. Fără o reclamaţie din partea Franţei, clasamentul nu se va modifica indiferent de situaţie.

"Eurovision este o competiţie sănătoasă, cu mult fair-play şi prietenie între echipe şi trebuie să păstrăm acest spirit", a mai spus ea. "Am vrut să câştigăm, însă vom fi fericiţi să mergem în Italia anul viitor. Şi vom câştiga cinstit", a mai spus ea.

VEZI ȘI: Damiano David, solistul trupei Maneskin, câştigătoarea Eurovision 2021, testat antidrog. "Nu spuneţi asta. Fără cocaină!"

Franța, cel mai bun loc din ultimii 30 de ani



Barbara Pravi, care s-a clasat în concurs pe locul al doilea cu melodia "Voila", cel mai bun loc ocupat de Franţa în ultimii 30 de ani, s-a declarat de asemenea detaşată de controversa din jurul italienilor.

"În primul rând, mie nu-mi pasă. Sunt lucruri care nu mă preocupă. Şi, mai presus de toate, ceea ce este real este că aceştia sunt oamenii care au fost aleşi şi de public şi de juriu. După aceea, dacă consumă droguri, dacă îşi pun chiloţii invers....nu este problema mea", a comentat ea duminică seara la postul de televiziune France2.

VEZI ȘI: Italia a CÂȘTIGAT Eurovision 2021, luptă strânsă cu Franța și Elveția. Câte puncte a acordat România - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel