El este bărbatul care a fost găsit în viață după ce a stat 2 luni în “regatul de gheață”, unde nimeni nu supraviețuiește - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a fost găsit în viață după ce a stat două luni în “regatul de gheață”, unde nimeni nu supraviețuiește.

Un bărbat a fost salvat după ce a stat peste două luni în cea mai rece zonă populată de pe pământ și a supraviețuit acolo în mod misterios, scrie Mirror.

Yegor Krivoshapkin, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit în viață în Iacuția, numită „regatul de gheață” al Siberiei, care este cunoscută drept cea mai rece regiune populată de pe pământ. Se spune că nimeni nu poate trăi acolo din cauza temperaturilor extraordinar de reci.

Bărbatul nu își amintește cum a ajuns în „regatul de gheață” sau cum a reușit să supraviețuiască. El a fost găsit cu degerături, la două săptămâni după ce echipele de salvare au renunțat să îl mai caute. El a dispărut la mijlocul lui august și a fost găsit recent, când temperaturile ajung la -20 de grade. Familia nu a renunțat la speranța că bărbatul va fi găsit în viață, chiar dacă li s-a spus că li s-a spus că nimeni nu poate supraviețui în astfel de condiții și că trebuie să fie realiști.

Vezi fotografia bărbatului în GALERIA FOTO.

Nimeni nu știe cum a reușit să supraviețuiască

Totuși, bărbatul a  fost găsit în viață, iar salvatorii nu își pot explicat cum de a reușit să rămână viu, să îndure temperaturile foarte scăzute, dar și să se apere de atacurile lupilor și al urșilor. Curios este că nici măcar Yegor Krivoshapkin nu știe cum a reușit acest lucru. Rudele acestuia angajaseră o clarvăzătoare, iat aceasta a prezis că va fi găsit în viață într-o zi importantă pentru familie.

„A fost găsit de ziua nepotului meu. Îi sunt atât de recunoscătoare”, a spus sora lui, Svetlana, care crede că anume clarvăzătoarea i-a ajutat să îl găsească pe bărbat.

Bărbatul se va afla sub supraveghere medicală o perioadă de timp, dar nu pare că viața sa este în pericol. Unele rapoarte spun că bărbatul care a dispărut a dat peste un lot de conserve aruncat în tundra în perioada sovietică, ca provizii de urgență pentru păstorii pierduți. Asta i-ar fi fost hrana timp de două luni. Totuși, această ipoteză este verificată. Yegor Krivoshapkin a venit singur la cortul instalat de unul dintre salvatori atunci când nimeni mai credea că bărbatul poate fi găsit și se gândeau să abandoneze căutările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel