Iubirea nu are limite. Povestea a doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii. S-au căsătorit după 40 de ani - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Iubirea nu are limite. Povestea a doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii. S-au căsătorit după 40 de an / Foto: Pixabay
Iubirea nu are limite. Povestea a doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii. S-au căsătorit după 40 de an / Foto: Pixabay
Doi îndrăgostiţi, forţaţi de părinţi să se despartă din cauza culorii pielii, s-au căsătorit după 40 de ani.

Doi îndrăgostiți au fost forțați să se despartă în adolescenţă din cauza familiilor care nu i-au lăsat să fie împreună din cauza considerentelor rasiste. Aveau culoarea pielii diferită, iar părinții nu acceptau acest lucru. Cei doi s-au regăsit în 2019, peste 39 de ani de la despărțire, pe Facebook, iar un an mai târziu s-au căsătorit.

Cum a început povestea lor de dragoste

Spre sfârșitul anilor 1970, o tânără de 16 ani, Penny Umbers, l-a cunoscut pe Mark Bethel, un tânăr de 17 ani care venise să studieze la o școală privată din Nottingham, departe de casa lui din Bahamas. S-au îndrăgostit și, când Mark s-a întors acasă, au continuat să își scrie scrisori de dragoste, poezii și să își trimită poze, scrie Itv.

Ulterior, băiatul s-a întors în Marea Britanie cu o bursă, pentru a merge la universitate, la Londra, iar Penny a urmat o facultate din apropiere, astfel încât să poată fi împreună. Viața lor a fost grozavă, până când, într-o zi, din senin, Mark i-a spus lui Penny că pune capăt relației, fără niciun motiv. Penny, care era devastată, a renunțat la facultate și a încercat să-și ia viața de la capăt. În următorii ani ea a avut două căsătorii eșuate și s-a gândit mereu la dragostea ei de mult pierdută, până când, într-o zi, în 2019, a primit un mesaj de la el pe Facebook.

De ce a plecat tânărul Mark Bethel



Când au vorbit, ea a fost uluită să afle adevărul din spatele separării lor și s-a dus să-l vadă în Bahamas de îndată ce restricțiile impuse în contextul pandemiei COVID i-au permis. 

„Când am vorbit în 2019, Mark mi-a spus, pentru prima dată, ce s-a întâmplat. Vorbea cu tatăl meu în grădină și îmi amintesc că am crezut că aveau atât de multe în comun, pentru că amândurora le plăcea sportul. Dar de fapt, tatăl meu i-a spus „te-ai distrat, acum mergi mai departe, băiete”. L-a durut acest lucru, era un băiat atât de drăguț și era cu adevărat îndrăgostit de mine.”, a povestit acum.

Se pare că părinții fetei nu erau de acord cu faptul că băiatul are o altă culoare a pielii și chiar l-ar fi amenințat de mai multe ori că dacă nu îi vor lăsa fiica în pace vor face în așa fel încât să își piardă bursa de la universitate.

"A fost acel sentiment de reunire, de parcă nu ne-am fi schimbat nici măcar o iotă.", a mărturisit femeia.

Cuplul a scris acum o carte despre povestea lor, numită "Treizeci și nouă de ani în sălbăticie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel