VIDEO - Căprioară, filmată în timp ce traversa înot lacul Bicaz
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Căprioară, filmată în timp ce traversa înot lacul Bicaz / Foto: Pixabay
Căprioară, filmată în timp ce traversa înot lacul Bicaz / Foto: Pixabay
O căprioară a fost filmată în timp ce traversa înot lacul Bicaz.

Un fotograf a filmat o căprioară care înoată în lacul Bicaz, transmite Digi24. În imaginile surprinse de acestea se vede cum animalul traversează lacul, foarte prudent, uitându-se în stânga şi-n dreapta.

Bărbatul care a surprins imaginile rare a spus că a aşteptat până când căprioara a ajuns în siguranţă la mal, pentru a se asigura că nu are nevoie de ajutor. După ce a traversat lacul, animalul și-a continuat drumul prin pădure ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În zona respectivă adâncimea apei depășește 20 de metri.

Imagini rare cu un pui de CĂPRIOARĂ, surprinse în Parcul Natural Comana

Și Romsilva a publicat imagini cu un pui de căprioară din Parcul Natural Comana, acum câteva săptămâni.

"Un puiuț de căprioară (Capreolus capreolus juvenil) surprins de una din camerele de monitorizare din Parcul Natural Comana, instalată de colegul nostru, Cătălin Croitoru. Romsilva-Parcul Natural Comana este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, fiind situat în sudul țării, în județul Giurgiu, și are o suprafață de 24.963 de hectare, din care 8.024 de hectare sunt păduri. Aici se regăsește Balta Comana, a treia zonă umedă a României, după Balta Mică a Brăilei și Delta Dunării, unde trăiesc 141 de specii de păsări și 13 specii de pești.", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Romsilva. Vezi video AICI .

Român din Suceava, mort în Germania, după ce i-a fost aruncată o căprioară în parbriz. Cum s-a întâmplat

Un tânăr de 21 de ani din localitatea suceveană Bogdănești a murit în luna martie pe o șosea care traversa o pădure din Germania. Se pare că spre mașina în care se aflau suceveanul și alte două persoane a zburat pur și simplu o căprioară. Animalul fusese lovit de un alt autoturism și în consecință, a fost proiectat în parbrizul mașinii în care se afla tânărul. 

Impactul a fost atât de puternic, încât căprioara a spart parbrizul, iar mașina a intrat în coliziune cu o alta. Tânărul din Suceava a murit pe loc, iar celelalte două persoane au fost grav rănite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel