Ecstasy cu chipul lui Trump, găsit de poliție
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Ecstasy
Ecstasy
Aeronave, zgârie-nori, cravate, o specialitate de vin, ba chiar şi o friptură... marca ''Trump'' este deja prezentă pe o gamă variată de produse, însă poliţia americană a descoperit recent o nouă marfă care încearcă să exploateze imaginea preşedintelui american.

Poliţia din Indiana a confiscat în luna iunie un lot de pastile portocalii, având imprimate pe ele chipul preşedintelui american şi inscripţionate pe verso cu textul Great Again, o aluzie la sloganul electoral al lui Donald Trump, Make America Great Again (Să redăm măreţia Americii!). Fotografiile înfăţişând pastilele de ecstasy, date publicităţii vineri de poliţia din Indiana, au provocat reacţii amuzate pe reţelele de socializare.

Vi se promite nirvana, dar ajungeţi deprimaţi şi lefteri, a scris un internaut pe Twitter. Un altul îşi sfătuieşte prietenii să se ţină deoparte: Sunt fabricate din minciună şi ură. Cu siguranţă experienţa va fi groaznică. Traficanţii de pastile ecstasy utilizează frecvent forme şi culori originale pentru a atrage atenţia clienţilor şi a-i fideliza. Circa 5.000 de pastile de ecstasy cu chipul lui Donald Trump au fost confiscate şi în Germania, în august 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel