DNA, pe urmele lui Costel Alexe. Bogdan Chirieac avertizează PSD: Va fi un lung şir de pesedişti luaţi pe sus
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat sarcastic cererea de urmărire penală a lui Costel Alexe, fost ministru al Mediului, înaintată de DNA preşedintelui Klaus Iohannis şi a lansat şi un avertisment pentru PSD. 

"Întotdeauna am susţinut că guvernarea liberală este mult mai solidă decât vreuna pesedistă. Am avut un premier care a făcut puşcărie pentru nişte termopane. Termopanul e mai uşor, mai transparent, e mai european. Acum e unul care a luat tablă, care e opacă. De asta spuneam că are mai multă greutate această guvernare liberală. De asta mă şi aştept să atârne greu de gâtul poporului român, dar poporul român a votat. Atunci, e bine să ne asumăm şi votul, înainte să ne plângem de orice.", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Avertisment pentru PSD

"În privinţa dosarului, eu nu am încredere în acţiunile justiţiei. Am văzut prea multe abuzuri, niciodată sancţionate până acum. Iar în privinţa domnului preşedinte al CJ Iaşi este o singură chestiune. Partidul domniei sale a pretins întotdeauna că dacă se începe o urmărire penală, respectivul trebuie să facă un pas în spate. Cum a făcut şi Ludovic Orban când a candidat la Primăria Capitalei în 2016. Acum înţeleg că singura problemă care i se poate imputa este că refuză să demisioneze. Iată, se poate întâmpla şi la PNL. Să vedem ce urmează. În locul PSD-ului, aş băga de seamă. Dacă au început cu unul de la PNL, va fi un lung şir de pesedişti luaţi pe sus.", a mai spus analistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel