Copiii principalilor lideri de la Kremlin, viață luxoasă în Occident - GALERIE FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Copiii mai multor lideri de la Kremlin duc o viață luxoasă și lipsită de griji în Occident.

Vladimir Putin acuză Occidentul că vrea să anuleze cultura rusă. Ostilitatea liderului de la Kremlin față de statele occidentale nu este ceva necunoscut. În ciuda viziunii lui Vladimir Putin față de multe state din Europa sau față de SUA, apropiații acestora și-au trimis copiii să învețe la școli din străinătate. Mulți dintre ei chiar s-au stabilit în alte țări, după ce au studiat la universități prestigioase din Occident, transmite Realitatea Plus.

Dmitri Peskov este purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, omul care transmite ideile anti-occidentale ale conducătorului de la Kremlin. Fiica acestuia, Elisabeta Peskova a primit însă o altă educație în Occident. Ea a studiat la o universitate prestigioasă de bussines din Paris, iar în timp ce tatăl ei apăra decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina, tânăra a postat pe Instagram un slogan anti-război, care ulterior a fost șters.

Fiicele lui Lavrov, școlite în Oocident

Nici Polina Kovaleva, fiica vitregă a lui Serghei Lavrov, nu o duce rău în Occident. Aceasta s-a născut în Rusia, dar trăiește la Londra. A studiat la un internat privat din Bristol, apoi a susținut un master în economie și strategie pentru afaceri la  . Acum trăiește într-un apartament din Londra, în valoare de 4,4 milioane de lire sterline, cumpărat cu bani cash și fără ipotecă, iar potrivit imaginilor pe care le postează pe rețelele de socializare, pare că tânăra este într-o petrecere continuă.

Și Ecaterina Lavrova, fiica biologică a ministrului rus de Externe a avut o viață occidentală. După ce tatăl ei a fost numit reprezentant permanent al Rusiei la ONU, în 1994, Ecaterina a trăit 17 ani la New York, unde ulterior a studiat științe politice la Universitatea Columbia.

Serghei Zelezniak este un alt apropiat al lui Vladimir Putin. El este deputat din partea partidului Rusia Unită, formațiunea politică a liderului de la Kremlin. Acesta a susținut un proiect de lege care interzice adoptarea copiilor ruși de către străini. Fiica lui Anastasia trăiește la Londra și a lucrat pentru BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel