Becali, desființat de Marica: „FCSB ne-a obișnuit cu o campanie haotic”
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”
Becali, desființat de Marica: „FCSB ne a obișnuit cu o campanie haotic”
Fostul internațional român, Ciprian Marica, l-a pus la colț pe Gigi Becali pentru transferurile „haotice” pe care le-a comandat la FCSB.

„FCSB ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații, atât ale jucătorilor, cât și ale conducerii. Astăzi pun preț pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preț pe campionat și nu ne mai intereseaza Cupa și așa mai departe. (...) O strategie de achiziții în care e greu să-i mulțumești pe toți. Sunt 3, 4 jucători pe aceeași poziție. Acolo îți dau cel mai bun randament. Sigur, tu poți să-i folosești pe ce poziție vrei, să le găsești loc în echipă, însă nu vor da același randament”, a declarat fostul atacant.

„FCSB ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit. Tocmai de aceea n-au reușit să câștige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulți bani în transferuri. Au cei mai valoroși, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă. La FCSB tot vedem doar jucători luați individual și calitațile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puțin în ceea ce înseamna FCSB”, a spus Ciprian Marica pentru PRO TV.

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0, săptămâna trecută, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 21-a a Superligii de fotbal.

Unicul gol a fost marcat de Florinel Coman, în minutul 78, care fusese introdus pe gazon în minutul 64. Oaspeţii au încheiat meciul în 10 oameni, bosniacul Rijad Sadiku primind al doilea cartonaş galben în min. 81 pentru un fault la Coman. FCSB a urcat pe podium în urma acestei victorii.

FCSB s-a impus şi în tur (pe data de 1 decembrie), cu scorul de 3-2.

După meci, Mihai Pintilii, antrenorul de drept al FCSB-ului, s-a declarat mulțumit, mai ales că a recunoscut că i-a fost extrem de dificil să-i facă pe fotbaliști să fie concentrați la acest meci.

”Am luat cele trei puncte, erau cele mai importante. Suntem mulțumiți, nu mai contează jocul. Mă așteptam ca băieții să fie cu gândul la vacanță. Am fost și eu jucător, ultima etapă, oricât ar încerca antrenorul să țipe, să-ți spună, nu-ți mai stă gândul. E greu, e foarte greu, crede-mă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel