ANM organizează Sesiunea Științifică Anuală 2023
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
În perioada 15-17 noiembrie 2023, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) organizează la sediul său din București, Șos. București-Ploiești, nr. 97, Sesiunea Științifică Anuală 2023, care se va desfășura în sistem hibrid, pe platforma Microsoft Teams.

La acest eveniment au fost invitate personalități din cadrul Administrației Prezidențiale, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Autorității pentru Digitalizarea României, Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe-Ionescu-Șișești”(ASAS), Institutului de Geografie, Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, Administrației Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), experți din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie si reprezentanți mass media etc.

În cadrul Sesiunii vor fi prezentate lucrări științifice și studii de caz, precum și rezultatele cercetărilor științifice cele mai recente din domeniile prognozei meteorologice, climatologiei, agrometeorologiei, teledetecției, al metodelor și sistemelor de măsurare și se va realiza diseminarea rezultatelor proiectelor naționale și internaționale aflate în derulare sau care au fost finalizate.

La Sesiunea Științifică din acest an, vor fi prezentate un număr de 40 de lucrări, din care 3 de interes general și 37 de prezentări orale. Dintre acestea, 16 lucrări sunt înscrise în competiția pentru premii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel