A murit unul dintre cei mai cunoscuți astrologi. Horoscoapele ei au ajutat oameni să câștige la Loto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
A murit unul dintre cei mai cunoscuți astrologi. Horoscoapele ei au ajutat oameni să câștige la Loto / Foto: Pixabay, de arc-fotos
A murit unul dintre cei mai cunoscuți astrologi. Horoscoapele ei au ajutat oameni să câștige la Loto / Foto: Pixabay, de arc-fotos
O celebră astroloagă a murit.

Astrologul Margaret Lake, mai cunoscută sub numele de Mystic Meg, a murit la vârsta de 80 de ani. A fost o figură cunoscută de televiziune în anii 1990, care a apărut la Loteria Națională a Marii Britanii și a scris horoscoape pentru Soare de mai bine de două decenii, scrie BBC.

Lake a murit la primele ore ale dimineții de joi, după ce a fost internată luna trecută la spital, din cauza unei gripe.

Agentul ei, Dave Shapland, a spus: "Fără nicio îndoială, a fost cel mai faimos astrolog al Marii Britanii. Nimeni nu s-a apropiat de Meg în acest sens. Ea a fost urmată de milioane în această țară și, de asemenea, în întreaga lume. A devenit chiar parte a limbii engleze – dacă unui politician, cineva din showbiz sau oameni obișnuiți de pe stradă li se pune o întrebare dificilă, ei vor spune "Cine crezi că sunt, Mystic Meg?". Asta arată ce impact a avut".

"Am pierdut o icoană"

Editorul The Sun, Victoria Newton, a declarat: "Este o veste devastatoare. Am pierdut o icoană. De mai bine de două decenii, Mystic Meg a fost o coloană de citit obligatoriu și asta a consolidat-o drept cel mai faimos astrolog al Marii Britanii".

Născută în 1942 în Lancashire, Lake a fost probabil cea mai cunoscută pentru prezentarea Mystic Meg Predicts la Loteria Națională din 1994 până în 2000, care a fost difuzată pe BBC One. Ea încerca să prezică fapte despre viitorul câștigător la loterie, înainte ca numerele să fie extrase, uitându-se într-un glob de cristal.

Astrologul a scris și mai multe cărți

Ea a fost, de asemenea, astrolog pentru News of the World până la dispariția sa în 2011, iar predicțiile ei au apărut și în publicații din Australia și SUA. În practica ei, a lucrat cu rune, bile de cristal, I Ching, tarot și numerologie. Conform hărților astrologice, semnul stelar al lui Mystic Meg era un Leu.

De-a lungul anilor, ea a lansat și o serie de cărți, inclusiv Astrolife a lui Mystic Meg și Numerele norocoase ale lui Mystic Meg pentru viața amoroasă și loteria.

Un câștigător la loto a spus că ​​Mystic Meg că a determinat-o să-și verifice biletul după ce l-a ascuns într-o cutie de biscuiți lângă patul ei.

După ce mama a patru copii, Mary Jones din Gwynedd, din Țara Galilor de Nord, a câștigat 9,3 milioane de lire sterline în 2004, ea a spus: "Am citit Mystic Meg în The Sun și spunea să nu uităm să ne verificăm biletul de loterie. Nu mi-a venit să cred când mi-am dat seama că s-a adeverit. Ea a fost o adevărată profesionistă, iar îndrumările ei ne-a ajutat zilnic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel