Tânără hărțuită, IGNORATĂ de o polițistă. Replică HALUCINANTĂ: Că zice unul că mă sărută? Eu m-aș simți bine. Nu sărută orice urâtă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie care a reclamat la poliție că a fost hărțuită sexual în stradă, a avut parte de o reacție incredibilă a polițistei care i-a preluat cazul.

Femeia venise la poliție pentru a raporta un incident destul de neplăcut. Un bărbat necunoscut ar fi vrut să o sărute în stradă, iar ea s-a speriat. Reacția polițistei este de-a dreptul halucinantă. Cu țigara în mână chiar în interiorul secției, polițista i-a spus foarte calm femeii că ea s-ar simți bine dacă un bărbat necunoscut i-ar spune pe stradă că vrea să o sărute pentru că acest lucru înseamnă că este frumoasă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere le puteți vedea pe Digi24.ro

Redăm dialogul dintre femeie și polițistă:

Polițistă: Te-a înjurat, ți-a zis... nu știu. Asta, să mor eu, „Dacă nu, te sărut!”, nu semnifică nimic, nu este o infracțiune!

Tânără: Adică trebuie să se ajungă la o infracțiune?

Polițistă: Dar nu ți-a făcut nimic, practic, băiatul ăla!

Tânără: Dumneavoastră nu v-ați fi speriat în locul meu?

Polițistă: Că zice unul că mă sărută? Eu m-aș simți bine, înseamnă că sunt frumoasă dacă vrea să mă sărute, că nu sărută orice urâtă de pe stradă!

Tânără: Și ar trebui să mă simt măgulită în momentul acela? Că un băiat, un bărbat pe care nu îl cunosc vine cu mâinile întinse spre mine?

Polițistă: Cu mâinile întinse în ce sens? Așa?

Tânără: Nu, nu voia să îmi dea în cap! Voia să mă prindă, din ce a zis el, să mă sărute! Vi se pare normal?

Din imagini, polițista pare foarte surprinsă de faptul că tânăra vrea să depună o plângere pentru hărțuire. Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul care a agresat-o pe fată a fost identificat și sancționat contravențional. Ar fi fost deschisă și o anchetă internă în ceea ce privește comportamentul polițistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel