Detalii cutremurătoare despre bărbatul din Olt care și-ar fi ucis soția pe stradă. Pentru ce a fost cercetat în 2023
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Apar noi detalii despre bărbatul din Olt care și-ar fi ucis soția pe stradă. 

Apar noi detalii despre bărbatul în vârstă de 37 ani din comuna Sprâncenata care ar fi înjunghiat-o pe soţia lui cu un cuţit, pe o stradă din oraşul Drăgăneşti - Olt, luni după amiaza. Se pare că individul este cercetat şi într-un dosar de viol şi agresiune sexuală, transmite Agerpres. 

VEZI ȘI: Femeie de 37 de ani, ucisă de soţ, în stradă. A înjunghiat-o de mai multe ori în piept

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt au informat marţi că în iulie 2023, fiica acestuia, în vârstă de 14 ani, a sesizat prin apel la 112 că în 2022 ar fi fost violată şi agresată sexual de tată, cercetările în cauză nefiind deocamdată finalizate.

"La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată şi agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea de măsuri legale. De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violenţa domestică, împotriva bărbatului, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu", au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Cum a murit mama fetei



În urma acestei sesizări din vara anului trecut, oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva tatălui fetei, însă această restricţie nu a fost prelungită printr-o decizie a instanţei. Fata ar beneficia acum de o măsură de protecţie în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt.

Mama fetei a murit luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost transportată după soțul ar fi lovit-o de mai multe ori cu un cuţit. Totul s-ar fi întâmplat pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, iar după ce ar fi înjunghiat-o pe femeie bărbatul ar fi fugit, fiind prins de poliţişti în scurt timp. Ulterior a fost dispusă reținerea acestuia, bărbatul fiind acum cercetat pentru infracţiunea de omor calificat.

Femeia sunase la 112 cu o zi înainte



Totodată, a ieșit la iveală că femeia sunase la 112 cu o zi înainte de fi omorâtă. Ea le-ar fi cerut ajutorul oamenilor legii după ce s-ar fi certat cu soțul ei, dar nu ar fi fost de acord cu instituirea unei măsuri de protecţie împotriva soţului. Ea ar fi plecat odată cu poliţiştii la mama ei, în oraşul Drăgăneşti-Olt.

Cei doi au împreună cinci copii minori. După cele întâmplate, doi băieţi adolescenţi au rămas în grija bunicilor, iar ceilalţi trei copii, printre care și fata de 15 care a depus plângerea împotriva tatălui ei, beneficiază de o măsură de protecţie la DGASPC Olt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel