Imagini cu Paul Lambrino înainte de a fi săltat de polițiști. Ar fi participat la o falsă întrunire a Cavalerilor de Malta - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Au apărut imagini de la petrecerea la care a participat Paul Lambrino, autointitulat prinț, înainte de a fi săltat de polițiști în Malta.

Paul Lambrino, autointitulat prinț, urmărit internațional pentru o condamnare definitivă, este nemulțumit de faptul că a fost arestat preventiv, după ce, ieri, a fost prins în Malta. Acesta s-ar fi arătat deranjat că polițiștii l-ar fi ridicat de la o întrunire a Cavalerilor de Malta. Totuși, un oficial al faimosului ordin a negat orice legătură cu nepotul Regelui Carol al II-lea, iar Paul Lambrino pare să fi participat, de fapt, la o falsă întrunire a acestui ordin, fiind astfel fals cavaler de Malta.

VEZI ȘI: Paul Lambrino, arestat preventiv, după ce a fost prins în Malta

Antena 3 CNN a difuzat mai multe imagini de la această petrecere. Fotografia de mai jos, spre exemplu, i-ar fi fost făcută lui Paul la evenimentul respectiv, la care el a participat în capitala Maltei cu câteva ore înainte se fie arestat. În poză apare și Prințesa Lia încoronată și cu un crucifix la gât. Fotografia a fost postată pe Facebook de către un italian cu descrierea: "O seară foarte interesantă în Malta cu sora și noul mare mare maestru al Cavalerului Maltei". Acesta ar fi făcut referire la Paul Lambrino și la o anumită Mara din SUA.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Această Mara din SUA ar fi cea care ar fi anunțat pe Facebook venirea lui Paul în mica țară, în data de 23 aprilie. În aceeași zi ea ar mai fi postat un mesaj cu un link ce ducea către biografia lui Paul Lambrino. Ulterior, pe 27 aprilie, ea a postat din nou imagini de la un restaurant de pe insula St. Julian's din Malta, de la o cină de bun venit. În imagini apare și Prințesa Lia, fără diademă, Paul Lambrino, dar și mai multe persoane controversate, printre care și un fost senator italian.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Senatorul italian alături de care a fost surprins Paul Lambrino în Malta este cunoscut pentru ipostazele controversate în care a apărut. În unele imagini acesta ar apărea cu o oală pe post de pălărie.

"Venirea sa în Malta a fost anunțată acolo, erau informații publice încă de pe 23 aprilie, cu tot felul de personaje, printre care și un fost senator din Italia care a fost surprins de o altă doamnă, erau la aceeași masă, într-un restaurant, pe o insulă din Malta, cu câteva ore înainte de arestare. Deci erau mai multe persoane cu care urma să intre în contact, care știau de venirea sa acolo și cu care ulterior s-a și întâlnit acolo în Malta.

Acum că toate aceste personaje s-au îmbrăcat în anumite ținute... Imaginile sunt publicate cu ceva timp în urmă, nu sunt făcute în Malta, desigur, ei nu au mers îmbrăcați așa, dar au fost imagini care au făcut la vremea lor senzație în Italia. Le-am prezentat ca să înțeleagă publicul cine sunt oamenii din jurul Prințului Paul, cine au fost oamenii de acum câteva zile cu care s-a întâlnit Prințul Paul. Nu știu cine pe cine a păcălit acolo, cine pe cine a făcut cavaler. Cineva cu siguranță a păcălit pe cineva", a relatat Carmina Pricopie, senior-editor la Antena 3.

Foto: Captură video Antena 3 CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel