Tânărul din Jilava care a terorizat o bătrână, audiat de Poliție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tânărul din Jilava care a agresat o bătrână ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri, alături de cei patru prieteni ai săi care au asistat la agresiune.

Acesta era căutat de polițiști după ce pe site-ul cotidianului britanic Daily Mail au fost publicate imagini în care agresează o femeie în vârstă, ținând-o de guler și învârtind-o ca pe o elice.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Ilfov au precizat, pentru Mediafax, că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, demersurile de a-l găsi pe tânăr fiind pornite în urma unei autosesizări.
"Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri (vineri - n. r.), când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident", a declarat anterior, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

VEZI ȘI: Îngrozitor! Cum terorizează acești tineri o bătrână - VIDEO 

În cazul în care nu va fi depusă nicio plângere împotriva tânărului, acesta va fi sancționar doar contravențional, a precizat Burada.

"În cazul în care va fi depusă o plângere, se va stabili atunci caracterul faptei și, cel mai probabil, va fi deschis dosar penal", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel