STARE de alertă, RĂSTURNARE de SITUAȚIE cu ieșitul din casă. Mircea Badea: Românii nu au înțeles un lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
În starea de alertă nu suntem obligați să stăm în casă.

Unii s-au revoltat că s-a ridicat starea de urgență spunând că în acest context, infectările cu coronavirus vor crește din moment ce oamenii vor ieși afară. Dar care este problema dacă s-a ridicat starea de urgență? Tu, cel care te plângi că va crește numărul infectărilor, poți rămâne în continuare acasă dacă îți permiți acest lucru și nu ți s-a diminuat salariul.

Mircea Badea a comentat acest subiect, la Antena 3, în emisiunea ”În gura presei”.

”Cei care sunt disperați că ne omoară carcalacul nu au înțeles un lucru. Nu e obligatoriu să ieșiți din casă dacă s-a ridicat starea de urgență. Dacă nu mai e starea de urgență, ci cea de alertă, nu sunteți obligați să ieșiți din casă. Rămâneți acolo!

Nu te obligă nimeni să ieși afară. Stai cinci ani în casă dacă poți. Poate ești bugetar și îți vine banul pur și simplu. De exemplu, dacă ești profesor la stat vine leafa integral. Dacă n-ai probleme cu statul în casă, nu te mai îngrijora atât. Stai în casă! Este foarte greu să-i ceri responsabilitate unuia care moare de foame. Nu toți își permit să stea acasă. Când vei simți tu foamea în burtă, să vedem cât de responsabil o s-o mai arzi”, a zis Mircea Badea.

Așadar, cei care nu vor să iasă afară, deși s-a ridicat starea de urgență, sunt liberi să rămână, în continuare, acasă pentru a se proteja 100% de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel