Rozmarin, SECRET pentru femei. Dr. Bălănică, GLUMĂ după dezvăluirea Danei Săvuică: "Toată lumea se întreabă De Ce?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Dana Săvuică și dr. Florin Ioan Bălănică au dezvăluit rolul important al rozmarinului, pentru un stil de viață sănătos, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL.

"Apropo de longevitate, eu beau în fiecare zi apă cu conținut, extract pur de plante medicinale. Una dintre ele este cu rozmarin, iar una dintre proprietățile rozmarinului este de longevitate. A fost descoperită într-un sat din Italia, pe Coasta Amalfitană, în Acciaroli, acolo unde majoritatea oamenilor trăiesc peste 100 de ani, lejer. Și toată lumea își punea întrebarea: De ce? Cum reușesc oamenii ăștia?

Ei, se pare că ei beau, mestecă și bagă în mâncare rozmarin, uite așa, îl mestecă pur și simplu. Deci iată, natura de fapt, cea care ne-a creat, tot ea ne dă resursele necesare ca să trăim frumos, mult, bine, sănătos, dar pentru asta trebuie să ne informăm", a spus Dana Săvuică, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC MEDICAL. 

Soluția pentru longevitatea la bărbați

"Există în aceeași zonă a Italiei, populația masculină cea mai longevivă. De ce? Pentru că acolo există un vin care se numește Cannonau și care este cel mai bogat în resveratrol. Asta nu înseamnă să îndemn populația României să se apuce de băut vin, pentru că așa s-ar putea să se înțeleagă, că nouă de place treaba asta. Un pahar sau două de vin bogat în resveratrol nu strică", a completat medicul Florin Ioan Bălănică.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel