Horoscop 9 mai: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții neplăcute cu familia pentru o zodie. Trebuie să ai răbdare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur se rupe de conjuncția cu Chiron și se pregătește să iasă din semnul Berbecului. Pentru că este încă în apropierea lui Marte, s-ar putea să ne grăbim în discuții, să fim tendențioși și să nu acceptăm că greșim. 

BALANȚĂ

Trebuie să ai în vedere şi ce vrei tu, dar şi ce vor ceilalţi. S-ar putea ca tu, fiind cel dornic de echilibru permanent, să te trezeşti că vrei să se ţină cont şi de tine şi nu se întâmplă. Trebuie să negociezi pentru orice îţi doreşti. Ești foarte bine avantajat în acest sens.

SCORPION

Cu cât te implici mai mult în discuţii, cu cât ești mai tendenţios la muncă, cu atât îţi vei face mai mult rău. Nu da un răspuns imediat, ci cere un timp de răgaz.

SĂGETĂTOR

Te pregăteşti de o perioadă importantă. Trebuie să îţi rezolvi unele probleme, mai ales pe plan personal. Dacă ai începe să o faci din timp, ar fi perfect. Să nu te trezeşti, pe urmă, nepregătit.

CAPRICORN

Discuţiile cu familia nu sunt întotdeauna pe placul nostru, iar voi veţi simţi serios această chestiune, în zilele ce urmează. Nu vă lăsaţi atacaţi de detalii, de pretexte, ci trebuie să vă daţi seama că există întotdeauna o cauză mult mai serioasă în spate, dar pentru a ajunge la ea este nevoie de timp şi răbdare.

VĂRSĂTOR

Nevoia principală este una de a fi sigur de ceva, de a avea stabilitate şi din cauza acestei nevoi s-ar putea să riscaţi pierderea unor oportunităţi. Nu zice nimeni să schimbați cu totul viaţa voastră, dar undeva anumite ajustări, intervenţii... Aveţi nevoie de mici riscuri.

PEȘTI

Grijile financiare le avem cu toţii, chiar şi cei mai bogaţi! Zi de zi, dacă menţinem aceste frici, cortizolul nostru o va lua razna. Nu credeţi că vi se evaporă banii dintr-odată, ci să vă reasiguraţi voi în fiecare clipă că nu vă fură nimeni banii aceia, că se duc doar dacă îi cheltuiţi aiurea sau dacă îi pierdeţi.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel