Mihai Albu are cancer! Primul mesaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Albu are cancer.

A descoperit că are cancer în urma unui control de rutină, cu rezultate modificate.

Operația necesară a fost efectuată la Spitalul SANADOR, sub îndrumarea Conf. Dr. Gîngu și a echipei sale, pentru care creatorul de modă și-a exprimat recunoștința pentru profesionalismul și implicarea lor.

Declarația lui Mihai Albu a atras imediat atenția și sprijinul din partea comunității sale de fani și colegi din industria modei, care i-au transmis gânduri bune și încurajări pentru o recuperare rapidă și completă.

Creatorul de modă și-a exprimat dorința de a se întoarce la creațiile sale, spunând că timpul îl va vindeca și că îl așteaptă „multe creații spectaculoase”.

Vedeți mai multe detalii pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/mihai-albu-diagnosticat-cu-cancer-de-prostata-inca-ma-aflu-in-perioada-de-convalescenta_39007.html

2. FOTO MIHAI... (mihai-albu_74046300.jpg)

Conf. Dr. Constantin Gîngu este doctor în științe medicale, medic primar Urologie, coordonator pentru Chirurgia Urologică Oncologică și Reconstructivă, Spitalul Clinic SANADOR.

Dr. Constantin Gingu are titlurile de Conferentiar Universitar (Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Facultatea de Medicina Generala, Departamentul 3, Disciplina Chirurgie Urologica – Institutul Clinic Fundeni, Bucuresti), Doctor in Stiinte Medicale (Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"), Medic primar urolog (Centrul pentru Uronefrologie si Transplant Renal, Inst. Cl. Fundeni) si este seful Sectiei Urologie II – Centrul pentru Uronefrologie şi Transplant Renal, Inst. Cl. Fundeni.

Intervențiile de mare complexitate efectuate de Conf. Dr. Constantin Gîngu la Spitalul Clinic SANADOR, cu rezultate excelente, cuprind diverse arii urologice:

Chirurgie onco-urologică și reconstructivă complexă;

Chirurgie de glande suprarenale;

Chirurgie renală – nefrectomii, nefroureterectomii;

Chirurgie vezicală – rezecții endoscopice, cistectomii radicale pentru tumori vezicale infiltrative cu diverse tipuri de derivații urinare, inclusiv reconstrucții vezicale – neovezică la barbați sau femei;

Patologie testiculară, inclusiv cu limfodisecție retroperitoneală;

Tumori peniene, inclusiv cu limfodisecții inghino-femurale;

Chirurgia prostatei – rezecții de prostată, prostatectomii radicale cu limfodisecții;

Chirurgie reconstructivă uretrală, inclusiv uretroplastii.

În cadrul Spitalului Clinic SANADOR, Conf. Dr. Constantin Gîngu realizează inclusiv intervenții urologice asistate robotic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel