Ultima oră: Florin Piersic a ajuns la Spitalul Foișor. Urmează să intre în operație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Octav Ganea, Inquam Photos
foto: Octav Ganea, Inquam Photos
Florin Piersic va fi mutat la Spitalul Foișor pentru a-i fi scoasă proteza de genunchi.

UPDATE 11:15: Florin Piersic a ajuns la Spitalul Foișor cu mască de oxigen pe față. Va intra în operație, în cel mai scurt timp, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi.

UPDATE: Medicii au luat decizia  să-l opereze urgent pe marele actor. Ar fi a doua intervenție la genunchi. Cadrele medicale spun că nu-și permit să aștepte ca doctorul care l-a tratat inițial să se întoarcă din străinătate, astfel că astăzi, după prânz, Florin Piersic va intra în sala de operație.

Actorul Florin Piersic va face investigaţia PET - CT, apoi va fi dus la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor pentru a i se scoate proteza de genunchi, a declarat joi pentru Agerpres managerul Institutului "Matei Balş", Cătălin Apostolescu.

"Va face PET - CT şi va merge la Spitalul Foişor, unde i se va scoate proteza de genunchi", a spus Apostolescu.

____________________________________

Actorul Florin Piersic ar putea fi mutat de la Spitalul Matei Balș la Spitalul Foișor pentru noi investigații imagistice la picior. 

Ultimele informații despre actorul Florin Piersic dezvăluie că acesta a fost recent transferat la prestigiosul Institut Matei Balș din București, unde își continuă tratamentul pentru o infecție. Inițial localizată în zona genunchiului, această afecțiune s-a extins și a afectat simulatoarele cardiace ale actorului.

Potrivit România TV, se pare că actorul va fi transferat la o clinică privată pentru a efectua o imagistică prin rezonanță magnetică (RMN), urmând ca apoi să fie internat la Spitalul Foișor, la secția de ortopedie, pentru îngrijiri suplimentare. 

Actorul fusese transferat în această săptămână de la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca la Institutul "Matei Balş".

Conducerea Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actorul Florin Piersic a fost transferat la Bucureşti la cererea familiei sale, nu pentru că în oraş n-ar fi putut să fie tratat în cele mai bune condiţii. 

Vom reveni cu amănunte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel