Românii preferă mondenitățile. Antena 1 renunță la Teatru TV
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
teatru-tv
teatru-tv

Antena Group a încercat marea schimbare, introducerea în grila de programe a Antenei 1, chiar în Prime-Time, a unor producții culturale, destinate telespectatorilor care își doresc să urmărească și alt gen de divertisment.

Teatru TV” a fost acea deschidere cerută, pe site-uri, în ziare, la televizor, personalități sau oameni simpli care susțineau că românii nu mai vor cancan-uri, bârfe, show-uri cu vedete de factură îndoielnică, ci altceva. Antena 1 a programat, timp de patru săptămâni, în zilele de miercuri, piese de teatru în care au fost distribuite nume mari ale scenei românești, vezi George Mihaiță, și o punere în scenă pe măsură. Este important de subliniat că acest pas a fost îndrăznit de o televiziune comerciala și nu oriunde, ci în intervalul orar de maximă audiență, în Prime-Time. Audiențele inregistrate au demonstrat însă că românii nu sunt pregătiți pentru această schimbare, nu și-o doresc deocamdată și investiția în acest gen de programe este nejustificată. “O noapte furtunoasa”, perla a dramaturgiei românești, a fost declasată, pe publicul commercial, de show-ul Kanal D, “Wowbiz”.

Cert este ca va mai trece mult timp până când o televiziune va încerca din nou să ofere acest gen de producții marelui public. Iar cei care susțin că telespectatorii doresc să urmărească programe culturale trebuie, în mod clar, să-și schimbe convingerile și discursul: românii sunt foarte multumiți de ce văd acum la televizor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel