Ciutacu: Am fost în stare să-l sun și să-i zic: „Dacă au făcut-o ai tăi, te omor cu mâna mea!” Puteam să generez un scandal național
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu și-a dorit, al naibii de mult, să fie celebru, lucru care s-a întâmplat, dar acest lucru nu a venit doar cu bune.

După ce a ajuns celebru, a înțeles că lucrul acesta are și o parte proastă. De ce? Pentru că familia sa a avut de suferit. Jurnalistul spunea că Mana, soția sa, a rămas fără slujbă din cauza lui. De asemenea, copilul lor a fost agresat. Mașina Manei a fost vandalizată. Victor Ciutacu mai spunea că Mana avea toate calitățile să fie ea vedeta familiei, dar a preferat să rămână în umbră. 

Întrebat dacă merită sacrificiul soției, Victor Ciutacu a zis:

„Sper că da. Sper ca vreodată să mă pot revanșa față de ea și față de Vlad, fiul meu, pentru tot răul pe care i l-am făcut - voluntar sau involuntar. Oamenii aceștia au avut mai mult de suferit decât să fi avut beneficii de pe urma mea. Soția mea și-a pierdut, de două ori, locul de muncă. De atunci, a decis să o ia pe calea antreprenoriatului. Soția mea chiar este un profesionist în ceea ce face. De fiecare dată, eu călcam pe greblă și pe ea o lovea. Ce este prea mult este prea mult. Ajunge. Mai bine așa”.

„Ce nu voi accepta niciodată este următorul lucru: să te răzbuni pe cineva prin familia lui, prin ce îi este lui mai drag. Totul până la familie! În momentul în care fiul meu a fost agresat, am fost în stare să pun mâna pe telefon și să-l sun pe temutul general Coldea - în funcție atunci - și i-am spus atât: „Dacă au făcut-o ai tăi, te omor cu mâna mea!” Asta am fost în stare să fac pentru copilul meu la vremea respectivă. Eram în stare să generez un scandal național”, a zis jurnalistul Victor Ciutacu la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

VEZI ȘI: Ciutacu, despre Ciolacu: O să spun ceva ce o să-mi atragă mulți scuipați:

https://www.dcnews.ro/ciutacu-despre-ciolacu-o-sa-spun-ceva-ce-o-sa-mi-atraga-multi-scuipati_953781.html

VEZI ȘI: Ciutacu a avut zece locuri de muncă. A lucrat la două ministere / video:

https://www.dcnews.ro/ciutacu-a-avut-zece-locuri-de-munca-a-lucrat-chiar-si-la-un-minister-video_910953.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel