Serialul “O dragoste” va avea premiera pe 19 februarie, de la 20:00, la Kanal D
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liliana Zamarcaru
WhatsApp
Kanal D
Kanal D
Serialul turcesc “O dragoste”, o poveste captivantă despre puterea iubirii, va avea premiera luni, 19 februarie, la Kanal D, urmând să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00.

Producția aduce în fața privitorilor povești de familie încurcate, o luptă permanentă între stiluri de viață diferite, o pleiadă de actori talentați și un scenariu bine construit. 

Doi tineri se îndrăgostesc, iar iubirea lor este pusă la grea încercare. Doga (Silă Turkoglu) este proaspăt admisă la facultate, prinsă în mrejele iubirii pentru Fatih (Dogukan Gungor), care provine dintr-o familie conservatoare. Totul pare să ducă spre o viață frumoasă și lină împreună, dar o sarcina nedorită le dă peste cap planurile. Familiile celor doi sunt și ele atrase într-un conflict al percepțiilor, prejudecăților și al generațiilor.

Între Doga și mama ei, Kivilcim Arslan (Evrim Alasya), izbucnesc neînțelegerile, aceasta din urmă considerând copilul din pântecele fiicei sale un inamic pentru carieră și viitorul tinerei.  Războiul dintre mamă și fiică face victime, dar conflictele, turbulențele de tot felul ajung să dea peste cap viețile tuturor membrilor celor două familii.

Decizii pripite, luptele între orgolii și deprinderi vechi, credințe zdruncinate din temelii, precum și iubirea cea mai curată fac parte dintr-un scenariu plin de răsturnări de situație, care îi va captiva pe telespectatori.

Nu ratați, începând de luni, 19 februarie, de luni până vineri, de la ora 20:00, o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații – “O dragoste”, la Kanal D. 

De săptămâna viitoare, serialul “Poveste din Anatolia” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 16:30, la Kanal D2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel