Radu Banciu, atac devastator la Gică Hagi: ”Asta a făcut toată viața lui”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa lui Gică Hagi, despre care sugerează că a făcut blaturi toată viața lui, atât ca jucător, cât și ca manager la Viitorul Constanța.

Radu Banciu și-a început tirul la adresa ”Regelui” pornind de la rezultatele unor meciuri din Liga I, mai exact Pandurii-Steaua 3-1, Viitorul-Pandurii 4-0, Steaua-Petrolul 0-1, Petrolul-Viitorul 1-2. Realizatorul TV consideră că Steaua şi Viitorul s-ar fi înţeles cu Pandurii, respectiv Petrolul, astfel încât acestea din urmă să câştige meciurile cu Steaua, apoi să le piardă pe cele cu Viitorul. De asemenea, Banciu a precizat că Pandurii au bătut pe Petrolul, iar Steaua a învins Viitorul, ”recuperându-şi” punctele pierdute, scrie sportnews.ro.

”Nu mă mir ca aşa face Viitorul. Hagi asta a făcut toată viața lui. El când a ajuns la Real Madrid nu ştia decât să facă blaturi. După aceea a ajuns la Barcelona cu Hristo Stoicikov şi toţi ţiganii ăia de acolo. Apoi a ajuns în Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun în discuţie că avea şut … . Aşa era fotbalul în anii ’90. În Italia şi Spania făceai ce voiai: injecţii, făceai şi schimb de sânge dacă voiai. Ce să facă Hagi când a venit ca manager al unui club din România (n.r. - Viitorul)? El este reprezentantul imaginii cooperative. La Galatasaray n-a jucat un meci pe bune în toată viaţa lui. Aşa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat într-un fotbal trucat. Cum ar fi rămas Sportul Studenţesc în Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studenţesc. Altfel, Dobrin era Rege, nu era Hagi”, a declarat Radu Banciu în emisiunea sa, potrivit sursei citate.

Vezi și: Gheorghe Hagi: Zoltan Kovacs l-a pus pe Ianis să-i care costumul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel