Piedone candidează la Primărie: Ştiu că va urma o campanie murdară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4 în calitate de candidat independent.

Potrivit România TV, el a venit insoțit de băiat și fata sa și a depus dublul semnăturilor necesare pentru înscrierea candidaturii - 5076 semnături.

Fostul edil a demisionat de la primărie în urma scandalului Colectiv. În acest moment Cristian Popescu Piedone are în toate sondajele de opinie în jur de 80% din opțiunile electoratului.

"Astazi am facut un pas care nu mi-a fost usor: mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenti alaturi de mine au fost copiii mei: Ana si Vlad, pentru ca familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie si mi-a dat curajul de a merge mai departe. Stiu ca va urma o campanie murdara, poate si cu atacuri la persoana. Eu, asa cum v-am obisnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor incerca sa ma calce in picioare si sa ma invinuiasca de toate relele. Au mai facut-o. Dar mai stiu ca, in fata cuvintelor urate, faptele sunt cele care conteaza. Si asta imi da putere sa merg mai departe, alaturi de voi", a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel