Piatra-Neamț. Accident rutier grav, soldat cu doi morți și un rănit grav
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Accident rutier teribil, sâmbătă după-amiază, la ieșirea din Piatra Neamț, soldat cu doi morți, după ce un şofer nu a acordat prioritate unei ambulanţe aflate în misiune. 

O ambulanţă aflată în misiune, cu semnalele pornite, a fost lovită în plin de un autoturism marca Skoda, care ieșea de la o spălătorie aflată la ieșirea din Piatra Neamț. Două persoane din maşină au murit pe loc în urma impactului violent, iar un alt pasager a ajuns la spital în stare gravă, potrivit România TV.

Din primele informaţii, ambulanţa mergea către un pacient, iar de vină ar fi şoferul autoturismului care nu i-a acordat prioritate.

Persoanele decedate, relatează ziarpiatraneamt.ro, veneau de la cununia nepoatei lor și se pregăteau de petrecerea de nuntă.

Persoana rănită grav a fost transportată la spital, unde a fost intubată. 

"La locul intervenției s-au deplasat echipajul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță cu medic de la SAJ Neamț. Cele două persoane care erau în autoturism, pe locurile din față, au decedat, cea din spate este inconștientă. Asistenta din ambulanță este rănită", a declarat Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel