Operațiune spectaculoasă în Olt: Femeie, scoasă dintr-o fântână
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
O femeie în vârstă de 78 de ani, care a căzut luni seara într-o fântână cu adâncimea de 15 metri, a fost salvată de pompieri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Femeia, din comuna Giuvărăşti, a fost găsită conştientă şi a fost adusă la suprafaţă de către un pompier care a coborât în fântână. 'Pompierii Gărzii Vişina, cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Olt au intervenit în comuna Giuvărăşti, pentru salvarea unei femei căzute într-o fântână publică. (...)

Operațiune spectaculoasă

Pentru salvarea femeii, un pompier a coborât, asigurat cu accesoriile specifice, în fântâna cu diametrul de aproximativ 80 de centimetri şi adâncimea de circa 15 metri, a asigurat victima şi a reuşit, cu ajutorul scării culisabile, să o aducă pe femeie la suprafaţă', a precizat Băsăşteanu. Femeia nu prezenta urme vizibile de traumă şi a fost transportată, de către echipajul de la Ambulanţă, la Spitalul Corabia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel