Mircea Badea, Victor Ciutacu şi protestul din fața CNA - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Badea si Ciutacu
Badea si Ciutacu

Mircea Badea și Victor Ciutacu au protestat, marţi, în fața Consiliului Național al Audiovizualului, față de amenzile pe care le-a primit postul Antena 3, cei doi considerând că CNA le obstrucţionează dreptul la libera exprimare. Mitingul celor doi realizatori de televiziune a început la ora 14:00 și, așa cum era de așteptat, câteva sute de oameni s-au alăturat acţiunii de protest, aceștia strigând diverse lozinci, precum "Jos cenzura!" sau "Ieşi afară, javră ordinară!".

Mircea Badea a dorit să precizeze că demersul nu este politic, ci se îndreaptă către abuzurile pe care le-a făcut CNA, în încercarea de a limita libera exprimare.

"Au fost mai multe acte ale CNA care ne-au adus la o stare de exasperare. O să strig, pentru că de-aia fac protest, să-mi spun păsurile, împreună cu Victor Ciutacu", a mai spus Badea.

În legătură cu prezența oamenilor la miting, Victor Ciutacu a spus că nu a invitat pe nimeni și se așteaptă să vină toți oamenii care cred că Ceaușescu nu a fost împușcat degeaba.

"M-aştept să vină toţi oamenii care cred că nu l-am împuşcat degeaba pe Ceauşescu în '89. (...) Mitingul ăsta nu e nici al meu, nici al lui Badea. Este al oamenilor", a declarat Victor Ciutacu.

De asemnea, redcatorul-șef al ziarului Jurnalul Național a spus că nu are nicio așteptare în urma mitingului.

”Nu am nicio așteptare. Nu vreau ca acest miting să fie politic. Noi nu ne-am întrunit aici să-l dăm jos pe Băsescu. Dăca voiam să-l dăm jos pe Băsescu, credeam că suntem în stare și eram suficineți de nebuni, mergeam în fața Palatului Cotroceni”, a adăugat Victor Ciutacu.

Citește și:

De ce vor protesta Mircea Badea şi Victor Ciutacu în faţa CNA

Mircea Badea a primit autorizaţia pentru protestul din fața CNA

Mircea Badea și Victor Ciutacu vor să facă un miting în fața CNA

Vlădescu-oligofren, Şeitan-dobitoc, Marian- un cimpalac penibil. Text de Badea, tradus de CNA

Radu Moraru se plânge la CNA că Badea l-a făcut “cretin”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel