Mircea Badea a luat primă: Bătusem PRO TV. Am obținut cheia de la WC-ul premianților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit despre prima pe care a luat-o de la Antena 1.

Mircea Badea și Gabriela Cristea, invitată luni seară la Antena 3, au fost colegi la un moment dat. Cei doi au rememorat momente de la începutul carierei lor.

„Câte amenzi ți-ai luat?”, l-a întrebat Gabriela Cristea. „Toate”, a răspuns imediat Mircea Badea. „Dar ți-ai luat și primă?”, a continuat Gabriela Cristea. „Nu înțeleg conceptul”, a zis Badea. „Ți-ai luat primă cu mine, asta voiam să zic. Am luat o primă de la Tatulici, care dădea amenzi pe bandă rulantă. Am avut o emisiune cu Mircea, nu mai știu despre ce era. Rămăsesem în regie, suna telefonul și am răspuns eu. Era Tatulici. M-a întrebat cine a făcut emisiunea de azi?! De parcă nu ne văzuse la televizor. Eu, care tremuram în fața lui, așa, cu o voce stinsă, am zis eu cu Mircea. A spus: bine, veniți mâine la mine să vă dau o primă! Și mi-a închis telefonul”, a povestit Gabriela Cristea.

„Prima mea primă, de exemplu, la Antena 1”, a intervenit Mircea Badea, „țin minte și acum, a fost când am bătut Pro TV, lucru care nu era foarte greu, nu e greu nici acum de fapt. Cu matinalul, desigur. M-am dus cu Teo la management. Și am zis: am bătut Pro TV. Da, bravo, felicitări! Da, da, bine, lasă felicitările. După negocieri crâncene, în sensul asta nu se poate, aia nu merge, nu se poate, nu merge, am obținut cheia de la WC-ul premianților, care era încuiat, adică nu se ducea oricine. Și am fost trecuți pe lista scurtă”, a zis Mircea Badea. 

2. -imagine fara descriere- (gadea_cristea_badea_64827800.JPG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel