Data publicării:

Paradox cu Iohannis și găurile de golf de la Neptun. Marea spaimă a Dianei Tache / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
În apropierea vilei de protocol de la Neptun, pe care președintele României o are la dispoziție pe perioada mandatului, au fost amenajate trei găuri de golf. Cum pasiunea lui Klaus pentru acest sport nu mai este un secret, subiectul a animat mass-media națională în ultimele zile, iar jurnalista Diana Tache a prezentat un paradox în legătură cu facilitățile de care șeful statului a profitat în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI                -              Scandalul casei lui Iohannis, văzut din SUA, la TVR, Radio sau Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a cerut Dianei Tache, jurnalistă Sursa Zilei, o opinie privitoare la imaginile apărute în mass media, în care se observa că în proximitatea piscinei de lângă vila de protocol de la Neptun au fost amenajate 3 găuri de golf, unde președintele actual s-a putut delecta practicând sportul preferat.

„Doamna Tache, vă rog să-i luați dumneavoastră apărarea domnului Klaus Iohannis“, a exclamat Bogdan Chirieac.

„Dincolo de toate pretențiile astea maladive, pe care le cunoaștem, practic, cel mai tare mi se pare că domnul președinte și-a făcut terenul de golf în perioada în care era cu Ordonanța 13, cu 10 august, cu elefantul roz, cu descinsul la Guvern etc.

Atunci credeam că este foarte preocupat și îngrijorat pentru cetățeni, că ieșea și cerea, avea solicitări. La vremea respectivă, iată, se lupta cu corupția, cu ordonanțele lui Dragnea și nenorocirea ciumei roșii, iar pe de altă parte își încărca bateriile la Neptun, după cum putem observa.

Faptul că le vedem acum nu este rău, dar având în vedere că mai sunt sub 2 luni până la primul tur al alegerilor prezidențiale, cu două luni înainte ca domnul președinte să plece de pe jilțul pe care l-am instalat noi, românii, mie mi se pare cumva complicat și înspăimântător pentru ce ni se va întâmpla în următorii 10 ani.“, a spus Diana Tache.

CITEȘTE ȘI                   -                  De ce-i pare rău lui Mircea Badea, după ce s-a aflat că președintele Iohannis și-a făcut teren de golf la mare

Marea spaimă a Dianei Tache

Jurnalista ridicat ipoteza ca de avantajele sistemului de care a profitat Klaus Iohannis să profite și următorul președinte al României, care va fi ales, cel mai probabil, pe 8 decembrie 2024.

„Dacă sistemul controlează cele mai importante funcții în stat, în sensul în care îl ajută (n.r. pe președintele României), îi perie perimetrul de golf până îl pun pe poziție, după care 10 ani îl protejează ... .“, a adăugat, resemnată, Diana Tache.

„Mi se pare o problemă că am aflat după 6 ani că și-a făcut teren de golf la vila de la Neptun. Pe mine mă interesează sistemul care alege niște personaje, care pune niște personaje în fruntea statului român, care le protejează și care în clipa în care respectivul personaj se pregătește să plece acasă, dă drumul fără niciun fel de problemă. Aici este spaima mea! Spaima mea se leagă și de faptul că în două luni ne pregătim să-l înlocuim pe Klaus Iohannis cu alt președinte“, a mai spus jurnalista.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel