Naty Badea, decizie surprinzătoare: Gata! A început
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Naty Badea
Naty Badea
Naty Badea, corespondent special din Italia pentru Antena 3 CNN, povestea, recent, cum este viața în Italia.

Viața în Italia este superbă, dar uneori poate fi și periculoasă. 

„Toate ca toate, dar cred că nu mai este de trăit în Italia. Vreau să vă semnalez un fenomen. Dacă veniți aici ca turiști, să aveți mare grijă! A crescut infracționalitatea până la cer. Sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în locuințe, în magazine. N-am auzit în viața mea să fie atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme.

Să vă dau niște exemple: La Roma sau Milano dacă mergeți, să nu vă expuneți nimic de valoare pentru că este posibil ca pentru un ceas, să vă ia cu tot cu mână. Vorbesc de astfel de lucruri care se întâmplă pe stradă.

Când aflăm lucruri îngrozitoare... ți se pare așa... că se întâmplă departe... că nu are cum să ți se întâmple ție. În Mestre, unde locuiesc eu, un oraș de patru străzi cu cinci străzi, adică este doar un orășel, a fost jefuit un mall. Au intrat hoții cu arme tip Kalashnikov pentru a jefui un magazin cu bijuterii.

În centru, a jefuit magazinul de unde îmi luam eu bomboane. Apoi, patronului unei cofetării la care mâncam eu, i-au luat Rollexul de la mână pe stradă. O domnișoară pe bicicletă l-a „operat”. L-a și dărâmat pe om. Era și mai vârstă. A fost foarte afectat. Se întâmplă în jurul nostru aceste lucruri. În Italia este ceva neimaginabil. La Milano... să aveți mare grijă dacă vă duceți! Mie aproape că mi-e frică să mai ies pe stradă la câte se întâmplă și mi se pare că Italia a devenit un „Vest sălbatic” al anilor 2024. 

La Roma hoții de buzunare sunt la ordinea zilei. N-are nimeni ce să le facă pentru că aici legile sunt superbe. La Roma, medicii, asistentele și tot personalul medical au decis să meargă la cursuri de autoapărare pentru că se confruntă cu foarte multe agresiuni din partea pacienților și din partea rudelor. După părerea mea, lucrurile degenerează într-o manieră scandaloasă aici în Italia, o țară evoluată, organizată și foarte periculoasă. Aveți grijă dacă veniți ca turiști! Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă”, a povestit Naty Badea pe Tik Tok în urmă cu vreo două luni.

Acum, Naty Badea a luat o decizie la care puțini se așteptau! Despre ce este vorba aflați pe Spectacola.ro:

https://spectacola.ro/40527

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel