Crimă în familia unei cunoscute interprete de muzică populară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tragedie cumplită în familia unei cunoscute cântăreţe de muzică populară din zona Ardealului. Unchiul artistei a fost măcelărit cu toporul chiar de către soția lui.

Unchiul cântăreţei de muzică populară Camelia Cosma Stoiţă a fost găsit mort în casă, la Sibiu. O rudă, care venise în vizită, l-a găsit pe bărbat măcelărit în pat. Omul îngrozit a anunţat imediat autorităţile.

Principalul suspect este chiar soţia victimei, care de mai mulţi ani a căzut în patima alcoolului. A fost internată de nenumărate ori în clinici speciale, însă nu a reuşit să se trateze.

"Săptămâna trecută spunea că e foarte supărat pentru că i-a dat drumul de la spital. A fost mereu internată. A rugat să o țină acolo, dar zice că nu se poate", a povestit o vecină, relatează România TV.

Vecinii spun că cei doi se certau frecvent, iar femeia era violentă. A ajuns chiar să toarne ulei încins pe bărbat. Criminaliştii spun că bărbatul a avut parte de o moarte extrem de violentă.

"Moartea este violentă, prezintă mai multe leziuni traumatice la nivelul capului. Bănuim că a fost lovit cu un obiect ascuțit, topor, toporișcă", a declarat procurorul de caz.

Femeia a fost dusă la psihiatrie, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel