Codin Maticiuc sare în apărarea lui Ilie Năstase: Poate ne purtăm un pic mai atent cu el
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc
Codin Maticiuc a sărit în apărarea lui Ilie Năstase.

Codin Maticiuc a comentat pe pagina lui de Facebook situația fostului tenismen Ilie Năstase. Acesta a sugerat că polițiștii ar fi putut fi un pic mai înțelegători cu el.

Codin Maticiuc a scris, sâmbătă, 26 mai, pe Facebook: "Da, știu. Sa bei la volan unul din cele mai grave lucruri ce poți face. Adevărat. Sa te opui apoi testului nu știu de care iar e nasol. Dar când toate astea le face singurul om din țara asta pe care-l putem trimite să-i spună lu' Trump ceva la ureche și in drumul spre casa sa oprească și pe la Macron sa-i lase o atenție apăi nu știu. Poate ne purtam un pic mai atent cu el? Zic și eu.

I s-a spus Nasty toată viața, ne-am mândrit cu asta. Talentat pe teren și bad boy in real life. Așa a ajuns cunoscut. Asta e, mai sunt și dezavantaje dar e tot ce avem".

"Hai să ne purtăm altfel"

Mesajul lui Codin Maticiuc a stârnit un val de păreri, acesta revenind cu următoarele precizări:  "Când un om a făcut ceva pentru țara asta hai sa ne purtam altfel decât cu alții. Când un om are 72 de ani și e "recalcitrant" hai sa ne purtam altfel decât cu unul de 35 care e la fel. N-am spus sa nu se aplice aceeași lege însă sau ca nu e grav ce a făcut".

(w670)

[citeste si]

Vezi și: Poliția l-a salvat pe Ilie Năstase, în realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel