Cătălina Ponor, campioană europeană la bârnă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Cătălina Ponor a obținut medalia de aur la bârnă, iar Larisa Iordache a luat bronzul  la Campionatele Europene de gimnastică de la Cluj.

Cătălina Ponor (29 de ani) a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj după ce a primit în finala de la bârna 14.566. Larisa Iordache a luat medalie de bronz cu nota de 13.966.

Ponor a fost inițial calificată și la sol, dar a ratat ultimul act după declașarea notei, în absența unui element obligatoriu în exercițiu.

Larisa Iordache și Cătălina Ponor au fost ultimele reprezentante ale țării noastre în cadrul Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca. România încheie cea mai importantă competiție de gimnastică pe care a găzduit-o în ultimii 60 de ani cu patru medalii, două de aur, una de argint și una de bronz.

Gimnastele Ioana Crișan și Olivia Cîmpian, primele sportive din delegația României care au evoluat într-o finală a Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, s-au clasat, vineri, pe locurile 18, respectiv 23 în concursul de individual compus, cu un total de 51,032 puncte, respectiv, 50,106 puncte.

Tot duminică, Marian Drăgulescu a câștigat medalia de argint la sărituri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel