Irina Begu ratează calificarea în finala de la Palermo în fața Karolinei Muchova / video
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Jucătoarea română de tenis, Irina Begu, a fost învinsă de către cehoaica Muchova. Rezultatul meciului duce la eliminarea româncei din turneul de la Palermo.

Irina Begu, jucătoarea română de tenis, a fost eliminată din turneul WTA 250 de la Palermo sâmbătă seara, după ce a pierdut în fața cehoaicei Karolina Muchova cu scorul de 6-1, 6-1. Meciul, disputat la A.S.D. Country Time Club, a durat o oră și 14 minute.

Karolina Muchova, a doua favorită a turneului și clasată pe locul 35 mondial, a demonstrat o formă impresionantă, calificându-se în finala competiției. Înainte de această victorie categorică împotriva Irinei Begu, Muchova a trecut de adversare puternice, inclusiv Katarzyna Kawa din Polonia (7-6 (14), 5-1, retragere), germanca Noma Noha Akugue (6-7, 6-2, 6-3) și australianca Astra Sharma (7-6 (5), 7-6 (6)).

Irina-Camelia Begu, clasată pe locul 142 mondial, a avut un parcurs notabil în turneu, învingând-o pe Marina Bassols Ribera din Spania (6-0, 6-0), pe olandeza Arantxa Rus, a cincea favorită (6-2, 7-5), și pe americanca Ann Li (6-3, 6-4) în rundele anterioare.

În cealaltă semifinală, favorita principală Qinwen Zheng a învins-o pe Diane Parry cu scorul de 7-5, 6-4, asigurându-și locul în finala turneului.

Turneul Palermo Open, disputat pe zgură și dotat cu premii totale în valoare de 267.082 de dolari, se apropie de final cu o confruntare interesantă între Karolina Muchova și Qinwen Zheng, ambele jucătoare arătând o formă deosebită de-a lungul competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel