România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 22 sep, 09:04
Badea spune că, într-o țară normală, oamenii ar trebui să fie ACUM în stradă! ”M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta”
Mircea Badea a spus că, în mod normal, oamenii ar fi trebuit să iasă în stradă.

Realizatorul TV s-a referit la știrile care ar fi trebuit să-i scoată pe români în stradă. Știrea cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău (PNL) care apare într-o înregistrare video în care își umilește fiica de 14 ani, și știrea cu fetița bătută de mai multe adolescente la Târgu Jiu ar fi trebuit să-i facă pe oameni să se revolte și să iasă în stradă, potrivit lui Mircea Badea.

”În mod normal într-o țară, imaginile cu primarul de la Sângeorz-Băi ar fi fost subiectul numărul 1. Sau acele agresiuni monstruoase ale unor adolescenți împotriva unor copii sau ale unor adulți asupra unor copii ar fi fost subiectele numărul 1 care chiar ar fi interesat și energizat o societate și un popor.

Cu siguranță, ar fi fost multă lume pe stradă pentru a arăta că așa ceva nu se permite, nu este tolerabil și nu se poate trece mai departe în acest fel. La noi, faptul că ăla a făcut o asemenea monstruozitate, iar pe români nu i-a interesat, la cum a fost și știrea cu fata bătută de alte adolescente… toate astea au fost trecute la și altele. Oamenii au zis nasol și au trecut mai departe. M-am săturat. Mi s-a luat rău de viața în țara asta. Nu mai merge. M-am acrit”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro