UPDATE: "Ai greșit adresa, băiatu' meu!". Simion, primit de PSD cu pancarte în rusă / AUR, protest cu coșciug, fanfară și dric (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) protestează pe străzile din București.

UPDATE:

Cei de la PSD au reacționat față de protestul AUR. La București, unde sediul PSD se află lângă Ambasada Rusiei, a fost pus o pancartă cu mesajul "Ai greșit adresa, băiatu’ meu!” și o mână care arată spre dreapta, harta Rusiei și mesajul în limba rusă "Ambasada”.

Printre mesajele PSD pentru cei de la AUR s-au numărat și texte ca: "Nu primim bătăuși și violatori” sau fotografii cu Simion alături de citatul "Te abuzez sexual, scroafo”, adresat de acesta Dianei Șoșoacă, la momentul unui scandal, în Parlament.

George Simion a mers la protestul de la Timișoara.

________________________________________________________

Protestul, care a început în Piața Victoriei, a luat forma unui cortegiu funerar, însoțit de dric, fanfară și un coșciug. Totul, împotriva comasării alegerilor europarlamentare și locale. 

Participanții au mărșăluit până în fața sediului PSD, unde au aprins lumânări în memoria democrației din România.

"Noi nu avem apă caldă și căldură, noroc că s-a mai încălzit afară, stăm prinși în trafic, n-avem spitale, cad clădirile pe noi, dar PSD și PNL vor să nu se discute despre asta și să nu venim cu soluții la problemele astea, ci să dezbatem agenda globală, teme populare la Bruxelles sau Strasbourg. Amestecarea alegerilor locale cu europarlamentare va produce numai confuzie și va fi în dezavantajul tuturor celor care vor să voteze în cunoștință de cauză. Bucureștenii au nevoie să știe din timp care le sunt opțiunile și care sunt planurile pentru orașul în care trăiesc”, a spus Mihai Enache, președintele AUR București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel