A murit bărbatul de 89 de ani, grav rănit în explozia de la Galați. Ceilalți locatari nu se pot întoarce în apartamente
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: ISU Galați
Foto: ISU Galați
Proprietarul apartamentului din Galați unde s-a produs deflagrația devastatoare a murit la spital.

După șase zile în care s-a luptat pentru viață, bărbatul în vârstă de 89 de ani, rănit grav în explozia de la Galați, a murit, scrie ȘtirileProtv.ro. El era proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagrația. Bărbatul suferise multiple leziuni şi arsuri pe 60% din suprafaţa corpului. Suflul exploziei l-a aruncat pe fereastra apartamentului, situat la parter, mai bine de 10 metri.

10 apartamente din blocul respectiv au fost afectate. Ceilalţi locatari din scara de bloc în care s-a produs deflagraţia nu au voie să se întoarcă acasă, pentru că primele concluzii ale experţilor arată că imobilul are nevoie de consolidări pentru a fi sigur.

„S-a luat măsura de interzicere a folosirii scării 5 a blocului aferent, e vorba de blocul N6. Sunt anumite elemente din structura blocului care ar trebui consolidate. E nevoie de efectuat nişte cămăşuiri acolo, de nişte sprijiniri.”, a explicat Eugen Hristache, prefectul judeţului Galaţi.

Specialiştii au stabilit că deflagraţia s-a produs în urma unei acumulări de gaze în locuinţa bărbatului de 89 de ani.

VEZI ȘI: VIDEO. Explozie devastatoare la Galați. Un apartament a sărit în aer. Cinci oameni răniți și zeci de persoane evacuate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel