Bătaie în Vama Veche, surprinsă pe rețelele de socializare. Poliţia a deschis o anchetă
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Mai mulți tineri au fost implicați într-un incident scandalos în plină stradă la Vama Veche, în seara zilei de 1 Mai.

Scena conflictului a fost filmată de martori și imaginile au ajuns rapid pe internet, inclusiv în atenția autorităților, scrie Constanța TV.

Conform relatărilor, ziua de 1 Mai a debutat într-un mod plăcut pentru turiștii obișnuiți să petreacă la Vama Veche. Totuși, atmosfera s-a schimbat brusc în seara aceleiași zile, când un scandal a izbucnit în mijlocul străzii, distrugând atmosfera festivă pentru unii dintre vizitatori.

În imaginile postate online, un tânăr aparent recalcitrant a început o altercație fizică, implicând și alte persoane în conflictul său. Detaliile despre finalul confruntării sau despre „scorul” acesteia rămân neclare, dar oamenii legii au intervenit după ce secvențele video au fost aduse la cunoștință.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au confirmat că au fost sesizați cu privire la incidentul de la Vama Veche și au deschis un dosar penal în acest sens. Potrivit unui comunicat oficial emis de IPJ Constanța, dosarul a fost întocmit pentru infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru încăierare.

„Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, se menționează în comunicatul emis de IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel