Vreme închisă cu ploi, lapoviță și ninsoare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ploi
ploi

Marți, vor cãdea precipitaţii în toate regiunile. În Dobrogea vor predomina ploile, în Muntenia, Oltenia şi Moldova se vor semnala precipitaţii mixte şi în restul tarii va ninge. Vor fi condiţii de producere a poleiului. Vântul va sufla slab şi moderat. Maximele vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

În Capitală plouă la noapte şi continuă să plouă temporar şi miercuri. Nu este exclus ca din când în când ploaia să treacă în lapoviţă şi ninsoare iar catre seară şi noaptea, să predomine ninsoarea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Încă este cald pentru această dată: 3 grade dimineaţa şi 5-6 grade la amiază.

Vreme închisă în regiunile de dincolo de Carpaţi şi ninsori local în Banat, Crişana şi Maramureş şi izolat în Transilvania. Maximele, apropiate de normal, în general în jur de 3-4 grade, 1 grad la Miercurea Ciuc.

În sud, nici urmă de soare. Temporar vor cădea precipitaţii mixte, maximele sunt putin mai mari decât astăzi fiindcă masa de aer în care ne vom afla este una mai caldă venită de deasupra Mediteranei: 5 grade la Drobeta, Râmnicu Vâlcea, 4 la Craiova, 6 la Giurgiu si Ploiesti. Vor fi condiţii de producere a poleiului.

Dobrogea, vreme închisă şi umedă, temporar precipitaţii predominant sub formă de ploaie şi maxime cu 2-3 grade peste mediiile multianuale: 8 grade la Tulcea, 9 la Constanţa şi 7 la Cernavodă.

Moldova nu face excepţie: vreme închisă toată ziua. Local şi temporar cad precipitaţii mixte şi sunt condiţii de formare a poleiului. La amiază se vor înregistra 2 grade la Suceava, 3 în Bacău şi 5 la Focşani şi Galaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel