Crima din Parcul Crângași. Mircea Badea: Imaginile sunt teribile. A murit pentru că a intervenit - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit despre cazul din Parcul Crângași, acolo unde un bărbat a fost omorât.

Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat la imaginile cu momentul în care bărbatul de 46 de ani este omorât în bătaie în Parcul Crângași, după ce i-a luat apărarea fiicei concubinei sale.

"Sigur că imaginile sunt teribile. Din nefericire, ne-am obișnuit cu imagini teribile pe planetă în ultimii ani. Aproape că m-am dezumanizat, mă pot uita la aceste imagini de mai multe ori, acum există de asemenea reflexul românesc "nimeni nu a intervenit", nu, de intervenit a intervenit bărbatul care a murit, a intervenit ca să le salveze pe fetele alea două și a murit pentru că a intervenit.

El a intervenit și a murit pentru că a intervenit. Deci asta cu nu a intervenit nimeni, zici că suntem o națiune de intervenienți, noi suntem pe interveneală non-stop, vezi pe unii cu parul în mâini și te gândești: "hei, să mă duc să intervin". În această situație nu avea nimeni cum să intervină, nu avea nimeni ce să facă.

Youtube video image

VEZI ȘI: Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat în Crângaşi, arestaţi preventiv

Mircea Badea: În Dubai nu există infracțiuni pentru că dacă ai făcut o infracțiune ești "pa"

Asta cu sunatul la 112... bun, sigur că da, dar s-a terminat totul foarte rapid, din nefericire. Acum, sigur că se pot gândi ce e de făcut, nu m-ar mira să aud iarăși cu înăspritul legii, este singurul reflex pe care îl au foarte mulți din România. Să se plimbe Poliția pe stradă... În copilăria noastră se întâmpla, era un alt sistem, o altă societate, cu totul și cu totul altceva. Așa și în Dubai e infracționalitate zero, în Dubai nu există infracțiuni pentru că dacă ai făcut o infracțiune ești "pa".

Știți ce se întâmplă în Chicago, spre exemplu, știți ce se întâmplă în Philadelphia? Ohoo... Nu au americanii Poliție? Eu zic că au. Sigur, te poți gândi ce e de făcut. Să îmbunătățim, sigur, să se plimbe Poliția, absolut să se plimbe, nu zic să nu o facă, dar în niciun caz nu cred că există o rețetă a reușitei supreme. Nu cred asta", a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN, după ce a văzut imaginile cu momentul în care un bărbat a fost omorât în bătaie în Parcul Crângaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel