Anunţ DSP privind apa de la SJU, infestată zilele trecute cu E.coli
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 13 iun 2019, 13:30
WhatsApp
e.coli
e.coli
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui au anunţat, joi, că apa de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui este potabilă după ce anterior analizele de rutină efectuate în unitatea sanitară au arătat prezenţa bacteriei E.coli în apa de la robinete.

Directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că probele de apă prelevate la începutul acestei săptămâni au arătat că apa este conformă, fiind în parametrii normali de potabilitate.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a dispus o serie de măsuri, după ce analizele efectuate în cursul săptămânii trecute pentru verificarea calităţii apei folosite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui au evidenţiat prezenţa bacteriei E.coli.

Până la remedierea situaţiei, pacienţii şi personalul Spitalului Judeţean Vaslui au primit recomandarea de a nu consuma apă de la robinet. În mai multe locuri din unitatea sanitară au fost afişate anunţuri prin care oamenii erau informaţi cu privire la faptul că apa este infestată cu E.coli. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Vaslui, nu au fost raportate cazuri de pacienţi care să prezinte anumite simptome specifice după ce ar fi consumat apa infestată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?