Tisha (ex TNT), "pistolara" din Dorobanți: A depășit coloana și apoi a forțat reintrarea. A zis că mă omoară
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tisha
tisha

Aiana Constantin a fost descrisă drept "pistolara" din Dorobanți, după ce i-a dat cu spray paralizant în față unui bărbat, joi, în Dorobanți, când acesta a înjurat-o și amenințat-o cu moartea. Tisha de la fosta formație TNT, așa cum este numită în presă, a povestit pentru DeCe News că a acționat din instinct în timpul incidentului trafic și că nu înțelege cum de respectivul n-a constatat în secunda doi că împușcătura pe care o acuza era, de fapt, un "fâs de spray".  La urechile sale au ajuns informații potrivit cărora bărbatul ar fi la terapie intensivă: "să-i dea cu niște gălbenele, să-l trimită acasă, că acum, pe bune, ce să pățești de la un spray care nici măcar nu ți-a intrat în ochi pe moment?" Fosta artistă descrie situația per ansamblu drept una penibilă, în urma căreia nu s-a ales cu dosar penal, așa cum se vehicula, ci doar cu o amendă de 100 RON.

R: Povestește-ne pe scurt filmul evenimentelor.

Aiana Constantin: Mă aflam într-o coloană și dl. respectiv a venit, bănuiesc eu, pe contrasens, că m-am trezit deodată cu el în stânga mea și si-a forțat intrarea în coloană. Acuma, na, sunt momente și momente. Pe uni îi lași, pe unii... poate n-ai chef, poate te grăbești. Dar dânsul nu s-a oprit, i-a dat înainte până când a ajuns cred la vreo 3 cm cu mașina lui de mașina mea. Eu deja oricum eram băgată cu totul în mașinile parcate. Am mers așa câțiva metri, până într-un punct în care a lăsat geamul din partea dreaptă, unde era soția lui, l-a lăsat în jos și a urmat o ploaie de înjurături, nu pot să reproduc exact ce s-a întâmplat, ce a zis. Pentru că dânsul, deși nu a apărut pe nicăieri, am văzut în presă că e de negăsit. Este un tip foarte corpolent.

Cert este că am acționat instictiv. I-am dat lui, că era aplecat peste volan și, mă rog, tot zicea ce zicea și amenința și am dat cu un spray paralizant care i-a ajuns în mijlocul frunții. Ceva de genul. Ulterior momentului în care am dat cu sprayul a mai mers câțiva metri în paralel cu mine, moment în care soția lui m-a scuipat, m-a înjurat, și el la fel, cu amenințări și nu știu ce. Într-un final, scopul meu era să plec mai departe și să-mi văd de drum, că ăsta și e scopul unui spray. Dacă simți că e un pericol, l-ai dat și ai fugit, că asta e ideea. Nu prea aveam unde să mă deplasez pentru că era foarte foarte plin. Am ajuns cumva cu mașina mai în fața lui , adică nu mai eram în paralel. Au ieșit din mașină amândoi, au început să țipe, au început să facă în ultimul hal, ea voia să vină peste mine în mașină, eu nu mai aveam unde să mă duc, urla ăsta că "te omor" , de 1.000 de ori cred că mi-a zis că mă omoară. L-am înjurat, i-am și eu ceva și am plecat, că se făcuse verde. ȘI m-am trezit peste 2 ore cu poliția acasă cu 3 echipaje.

Știrile spuneau că ați fugit de la locul accidentului...

Păi n-am ce să fac. Să mă omoare ăla că are el frustrări și nu poate să stea în trafic. Am înțeles de la un polițist că i-a crescut după aia tensiunea și că i-a curs sânge din nas că avea tensiunea mărită. Păi atunci, frate, nu te mai enerva în trafic, ia niște pastile, ceva. Asta e culmea. Mă scuzați, dar n-o să mă simt vinovată că este el coleric și a luat-o razna de tot...

Pe dânsul l-au audiat? A  fost la secție?

A fost la secție sau nu știu cum putea să dea declarația... De-asta zic, mă enervează cum nu știe nimeni nimic de el. Doar apar speculații și niște chestii total aberante în presă și în tot acest timp el, vezi Doamne, ar fi la terapie intensivă, mi-a zis cineva. Dar să-i dea cu niște gălbenele, să-l trimită acasă, că acum, pe bune, ce să pățești de la un spray care nici măcar nu ți-a intrat în ochi pe moment?

Vi se spune "pistolara" acum.

A fost un spray paralizant, asta a fost. El are o chestie, nu știu cum să zic, ca aspect așa ... E conceput de așa natură să fie ușor de folosit. Nu am înțeles după aia... Adică, până a venit poliția, până a venit televiziunea, ok. Nu s-a gândit nimeni să se uite la omul ăsta. Că n-are o plagă, că n-are nimic de genul ăsta. Ăștia de la poliție luau tot felul de mostre... n-au văzut că ăla nu e sânge? Sprayul paralizant e și foarte pigmentat. Are o culoare foarte puternică. El e gândit, din ce știu... și mi s-a părut o chestie interesantă, cei de la poliție nu știau chestia asta. În momentul în care îl folosești, nu știu, doamne ferește, ești tipă, te violează unul, dacă ăla o să fie prin peste o oră, o să fie oricum foarte murdărit de la ăsta pentru că este hyperpigmentat. E ca un fel de litera stacojie dacă vrei. După ce l-ai folosit, măcar o oră, s-au cât o dura să ajungă el undeva să spele, poate să-l vadă cineva, la modul ăsta. Ei au crezut că-i sânge, dar nu știu... Nu-ți dai seama, înainte să pui filtre la ieșirile din București. Mi-a zis un băiat că nu putea să se deplaseze în Pipera că erau filtre.

Camerele de filmat filmau stropi de sânge pe geam..

Ăla este lichidul de la spray.

Aveți permisul suspendat sau anulat?

Bine că mi-ați amintit. Știți că din momentul în care ți se ia carnetul mai ai 2 săptămâni în care poți circula până nu știu, depui contestație sau dacă plătești amenda, nu știu care e procedura. Eu eram în termenul ăla, nu era nicio problemă. Este ceva care depășește limita oricărei închipuiri. Toată lumea e speriată, toată lumea mă sună.  Că, la un asemenea titlu... Mama când a auzit, nu vă mai spun. Cam ce senzație poți să ai când auzi că al tău copil a împușcat pe cineva în cap? Și de fapt copilul tău a fost agresat și a dat un fâs de spray. E posibil?

Am citit abordări de genul "Tisha de la TNT a rămas aceeași fată rebelă"...

De la fata rebelă până la a ieși în trafic să împuști pe cineva e cale lungă.

Paate o odată o să vă povestesc pe larg cum a fost la poliție. Mie îmi era jenă de jena lor. Eu nu știu cum de nu s-au simțit ei jenați. Ei erau mai mult amuzați, dar, serios, mie mi-ar fi fost mai mult jenă. S-o vezi pe una de 50 de kile că i-a dat un spray unuia de 120 pentru că părea că vrea să sară direct la altceva.

"Nu am dosar penal, trebuie doar să plătesc o amendă"

Am înțeles, te-ai speriat, te-a usturat, ai văzut că e roșu cât să ai senzația că te-a împușcat cineva cu o armă în cap, cât timp  de când s-a întâmplat asta, până când. A venit poliția, au venit televiziunile nu te-ai prins că ești ok, că e o usturime, nu ți-ai șters aia de pe frunte? Pe mine mă depășește total. Este fenomenal, halucinant.

Eu, din punct de vedere legal .... în niciun caz ce am auzit pe la știri. Că trebuie permis de port armă, că nu știu ce, în primul rând că nu a fost nicio armă. Singura chestie, este o mică hibă și a legii să spun: ai voie să-ți cumperi un spray, ai voie să faci orice cu el, mai puțin să-l folosești. I-am întrebat pe ăștia, există vreun moment legal, în care ți se întâmplă ceva, să poți să-l folosești și mi-au explicat că nu. Indiferent dacă îți iei bătaie, dacă te omoară ăla, o să fie acuzație crimă, dar cineva tot o să-și amendă că tu ai folosit sprayul ăla. Eu acum am de achitat la trezorerie 100 de RON și asta este tot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel