A murit mama lui Dan Diaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Dan Diaconescu
foto: Facebook, Dan Diaconescu
Mama lui Dan Diaconescu a murit.

"Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica - adică minunata noastră mamă - Măru Diaconescu Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario, Nic și Dan" - a scris Dan Diaconescu, în urmă cu puțin peste o oră, pe pagina personală de Facebook.

"Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem, mamă, fără rădăcină noi?" a mai scris jurnalistul în dreptul fotografiei care o întruchipează pe mama lui, în tinerețe.

Dan Diaconescu a fost foarte apropiat de mama lui, după cum a recunoscut de foarte multe ori în interviuri și declarații publice. O însoțea peste tot și avea grijă să ajungă la timp la medic. A și fost oprit de poliție în 2020 după ce a fost surprins gonind pe străzile din Capitală. Motivul? Trebuia să ajungă cu mama lui la spital, la pansat, aceasta având în acea perioadă mâna în ghips.

Mama lui Dan Diaconescu suferea de singurătate

De cand i-a murit tatal, în primăvara lui 2016, Dan Diaconescu s-a asigurat ca mamei sa nu-i lipsească nimic. Îi făcea chiar și cumpărături, o ducea cu mașina când avea drumuri de făcut și o ajuta cu tot ce avea nevoie. Cu toate acestea, singuratatea o dărâma pe femeie. Potrivit WowBiz, după moartea soțului (tatăl lui Dan Diaconescu), femeia a suportat cu greu singurătatea. S-a retras tot mai mult și se înstrăinase de prieteni și cunoștințe.

"Mama lui Dan a suferit îngrozitor când el a fost închis. Dar când a murit soțul ei, Nicolae Diaconescu, s-a rupt parcă ceva din ea. Nu îi lipsește nimic, pentru că Dan a vorbit cu câțiva vecini să-i mai facă din cumpărături, să aibă grijă de ea, iar în fiecare vineri ceilalți copii ai ei merg la ea și stau până duminica, Ea nu prea mai iese în oraș, decât în curte foarte puțin cât să dea de mâncare la căței. O mai dor și oasele. Dan o sună des și o asigură că este bine, ea suferă însă și nu suportă singurătatea deloc. Plânge des, mai ales dacă o întreabă cineva de Dan. Se roagă zilnic ca Dan să fie eliberat" - este mărturia vecinilor, potrivit sursei citate, din vremea când jurnalistul a fost închis după ce i-a fost deschis dosar în cazul de șantaj.

Dan Diaconescu a primit vestea morţii tatălui său în închisoare 

Nicolae Diaconescu, tatăl cunoscutului realizator TV Dan Diaconescu, fost colonel de aviație, a murit la vârsta de 91 de ani. Bărbatul a fost inițial transportat la spital de către membrii familiei dar a decedat la scurt timp. Vestea a picat ca un trăsnet pentru familie și cunoscuți. S-a întâmplat subit, în 2016, pe când Dan era încarcerat la Rahova. A primit vestea în arest, dar a fost eliberat timp de 24 de ore cât să-și înmormânteze părintele. A fost aşteptat la poarta închisorii de iubita sa, împreună cu care a mers la priveghi și mai apoi la cimitir, unde și-a condus tatăl pe ultimul drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel