Data actualizării:
Data publicării:

Se amână alegerile? Iohannis: Sperăm...

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut, miercuri, o serie de precizări importante legate de amânarea alegerilor din 2020.

Întrebat de jurnalistul Bogdan Bolojan de la STIRIDIASPORA.RO dacă va mai fi oportună organizarea alegerilor, în contextul în care numărul de infectări cu noul coronavirus va crește în următoarea perioadă, președintele Klaus Iohannis a oferit următorul răspuns: „Deocamdată, nu avem niciun motiv să credem că numărul de infectări crește exponențial. Dar, oricum, situația este fluidă, cum se spune. Trebuie să urmărim foarte atent evoluția. Din acest motiv, nu pot să vă spun nici eu, nici premierul, nici ministrul Sănătății care va fi situația peste două, trei sau cinci săptămâni, dar sperăm că, prin măsurile luate, să se reducă numărul de infectări, să avem posibilitatea să declarăm măsuri care fac procedura de alegeri sigură.”

„În condițiile în care lucrurile merg rezonabil mai departe, eu sunt de părere că se pot organiza alegeri. Nu vor fi ca până acum. Se va purta mască, se va sta la o distanță rezonabilă și așa mai departe. Deci, vor fi reguli speciale”, a explicat șeful statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel