Data actualizării:
Data publicării:

De ce-i pare rău lui Mircea Badea, după ce s-a aflat că președintele Iohannis și-a făcut teren de golf la mare

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mircea Badea a reacționat după ce s-a aflat că președintele Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf la mare.

Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre faptul că președintele Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf la vila de la Neptun.

"Mie îmi pare rău că domnul Iohannis nu a cheltuit mai mult. Deci eu dacă aș avea acum o baghetă magică sau inel aș da din ele așa și aș tripla cel puțin cheltuielile domnului Iohannis. Și vă spun de ce. Sunteți curioși să știți de ce? Pentru că românii merită. În opinia mea merită mult mai mult, mult mai intens de atât, absolut că merită din toate motivele pe care le consider corecte.

Deci, și-a bătut joc de banul public - foarte bine a făcut. Îmi pare rău că nu a făcut mai mult. I-au făcut teren de golf, mai aveau un pis să-icfacă și pârtie. Poate i-au făcut, de unde știți? Dar nu i-au făcut la mare, poate i-au făcut în altă parte. Eu sper că i-au făcut. Ce are? Să aibă președintele pârtie. Care e problema? A salvat justiția, a făcut tot felul de chestii importante, și-a pus geaca roșie, a văzut eleganți prin cameră, e neamț, a văruit centrul Sibiului - foarte tare. Sunt fan, absolut, și, repet, mie îmi pare rău că nu a cheltuit mai mult. Trebuia mai mult", a declarat Mircea Badea.

Detalii despre terenul de golf al lui Klaus Iohannis

Comentariul lui Mircea Badea vine după ce în presă a apărut informația potrivit căreia grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un teren de golf. Mai multe imagini surprinse din dronă arată terenul respectiv, putând fi observate trei găuri de golf în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României.

Și asta nu este tot. La vila de la Neptun a fost amenajată și o piscină chiar pe malul lacului. Aceste detalii vin în contextul în care se știe deja că președintele Klaus Iohannis este pasionat de golf. El chiar i-a îndemnat în trecut pe români să practice acest sport, deși este unul exclusivist și destul de scump, iar mulți oameni simpli nu și-ar permite acest lucru din punct de vedere financiar.

„Mă bucur să întâlnesc aici atât de mulți oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea acestor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, spunea Klaus Iohannis în urmă cu câțiva ani, la un eveniment organizat la terenul de golf de la Pianu de Sus, județul Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel